spot_img
15.1 C
Vaslui
25-sept.-2024
spot_img

Actorul Iurie Darie, în stare gravă. A fost operat din nou, după care a suferit un accident cerebral

- Advertisement -

Actorul Iurie Darie a ajuns din nou la spital, unde a fost supus unei noi intervenții chirurgicale, după care a suferit un accident vascular cerebral. El fost transferat, sâmbătă seară, de la Spitalul Universitar Bucureşti la Spitalul de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”, unde în 21 mai actorul a fost operat pentru eliminarea lichidului de la creier.

UPDATE 2: Medicii din Spitalul Bagdasar-Arseni au oferit în această dimineață detalii despre starea actorului. ”A fost operat din cauza obstruării drenajului, s-a montat un drenaj extern, dar a dezvoltat un accident cerebral vascular. Starea generală este gravă. Este monitorizat în Terapie Intensivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Florin Bica.

UPDATE 1: Actorul Iurie Darie a suferit, aseară, un accident vascular cerebral din cauza complicațiilor post-operatorii și din cauza faptului că tubul de dren pe care medicii i-l montaseră se înfundase. El a avut nevoie de o nouă operație, iar acum este sedat, la Terapie Intensivă. Soția sa, Anca Pandrea, se află alături de el în spital încă de aseară.

Inițial, actorul a ajuns la Spitalul Universitar, prezentând dureri în piept, însă medicii au luat decizia de a-l transfera pe actor în condiţiile în care problemele medicale pe care le are Iurie Darie sunt consecinţa afecţiunii mai vechi, pentru care a fost operat, de altfel, la Spitalul de Urgenţă „Bagdasar-Arseni”. De cealaltă parte, medicii de la spitalul unde este acum internat actorul spuneau inițial că starea acestuia este stabilă, însă pe parcursul nopții starea acestuia s-a înrăutățit.

„Actorul a ajuns la Spitalul Bagdasar Arseni, unde i se va face doar o evaluare de rutină, pe care o fac toți pacienții după ce sunt operați. Aici se află pentru o evaluare de rutină. Medicul îi va verifica tubul de dren, pentru că se întâmplă să se mai înfunde, și i se va face o tomografie”, a declarat ieri, pentru EVZ, dr. Florin Bica, purtătorul de cuvânt al Spitalului Bagdasr-Arseni.

Actorul Iurie Darie a ajuns ieri la Spitalul Universitar, cu o ambulanţă, după ce a acuzat dureri în piept şi probleme de respiraţie. Potrivit medicilor, actorul a suferit o complicaţie post-operatorie, acumulând în continuare lichid la creier.”Este o deteriorare a stării de sănătate a pacientului care a apărut în ultimele zile. În momentul de faţă este stabil, conştient”, a declarat Leonard Grecescu, purtător de cuvânt Spitalul Universitar.

Actorul Iurie Darie, în vârstă de 83 de ani, a fost dus, în 10 mai, la Spitalul de Urgenţă „Bagdasar-Arseni” din Capitală, iar în 21 mai a fost operat pentru a-i fi scos lichidul acumulat în zona creierului.

www.evz.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.