spot_img
3.8 C
Vaslui
18-oct.-2024
spot_img

O furtună puternică a ucis doi oameni în Marea Britanie

- Advertisement -

O furtună puternică, însoţită de rafale de vânt cu viteze depăşind 100 de km pe oră, s-a abătut marţi asupra unor regiuni din Marea Britanie, cu consecinţe dezastruoase pentru călători şi a făcut doi morţi, informează Associated Press.

Serviciul meteorologic britanic a anunţat vânturi puternice în mai multe părţi ale ţării, provocând căderi de tensiune, închiderea unor porturi şi condiţii periculoase de trafic rutier. Rafale puternice de vânt în Scoţia şi Irlanda de Nord au atins 164 de km pe oră, la Edinburgh. Un bărbat în vârstă de în jur de 50 de ani a fost ucis de un copac ce a căzut peste vehiculul său într-o parcare din sudul Angliei şi un membru al echipajului la bordul unui petrolier a murit după ce nava a fost lovită de un val mare în largul coastei engleze.
Aeroportul din Edinburgh a fost închis traficului de intrare şi multe zboruri de plecare au fost de asemenea anulate sau întârziate. Aeroportul din Glasgow a anunţat la rândul lui că multe zboruri au fost amânate sau anulate. Mai la sud, zborurile spre şi de pe aeroporturile londoneze Heathrow şi Gatwick au fost de asemenea perturbate, iar altele au întârziat la sosire mai multe ore. Cele mai multe servicii de tren între Londra şi Scoţia au fost anulate, iar multe companii au suspendat traficul cu feribotul ce traversează Canalul Mânecii până ce vânturile vor slăbi în intensitate. Copaci doborâţi au provocat întreruperi de electricitate şi numeroase blocaje rutiere. Asupra multor zone din Marea Britanie s-au abătut de asemenea ploi puternice.

AGERPRES.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.