Un om de știință din domeniul alimentar a dezvăluit care sunt alimentele pe care nu le-ar consuma niciodată, din cauză că le consideră având un risc ridicat de a conţine bacterii.
Expertul, care postează sub numele de utilizator @hydroxide, a mărturisit că există trei alimente pe care nu le-ar mânca niciodată, deoarece acestea reprezintă o amenințare pentru sănătate.
Germenii cruzi
„Numărul unu, sunt germenii cruzi”, a explicat expertul în alimentație într-un videoclip TikTok primul aliment pe care îl consideră periculos.
Deși experta a recunoscut că îi mănâncă „ocazional”, ea a precizat că sunt un aliment cu risc „foarte, foarte ridicat”.
„Ce trebuie să știți despre bacteriile alimentare este că sunt ca prietenii voștri din vacanța de primăvară. Vor să meargă într-un loc cald și umed și le este sete. Așadar, germenii sunt practic crescuți în pământ, în cel mai cald și umed mediu pe care ți l-ai putea imagina. Și ghiciți ce? Bacteriile adoră acest mediu”, a explicat ea…https://adevarul.ro/stil-de-viata/viata-sanatoasa/un-om-de-stiinta-dezvaluie-ce-alimente-nu-ar-2413070.html