SIMPLU, DAR EFICIENT…Majoritatea oamenilor se preocupã de sãnãtatea lor si acordã prioritate alimentelor sãnãtoase, dar chiar si asa, odatã cu înaintarea în vârstã, corpul începe sã dea semne de bãtrânete, iar organele ajung sã lucreze tot mai defectuos. Primele organe care încep sã dea semne de obosealã sunt ochii, ficatul si intestinul gros. Înainte sã apelezi la medicamente, care în timp îsi pun si ele amprenta asupra ficatului si a sãnãtãtii întregului corp, încearcã un remediu natural puternic, care se preparã destul de usor si pe care vi-l recomandãm. Iatã care este acesta: „Se folosesc ca ingrediente douã 2 cepe, 2-3 bucãti de sfeclã rosie, zeama de la o lãmâie, sare dupã gust, putin ulei de mãsline. Acestea fiind ingredientele, vã arãtãm si modul de preparare. Mai întâi, începe prin a decoji sfecla, dupã care se fierbe în apã împreunã cu un deget de sare. Dupã fierbere, suficient cât sã se înmoaie sfecla, aceasta trebuie tãiatã în bucãtele mici si pusã într-un castron. Apoi se taie ceapa mãrunt si se amestecã cu sfecla. Se adaugã în castron si putin ulei de mãsline si zeama de lãmâie apoi se presarã putinã sare dupã gust. Se tine castronul la aer neacoperit timp de o orã înainte de a consuma. Aceastã salatã hrãnitoare este totodatã un remediu foarte puternic de întãrirea vederii, detoxifierea ficatului si curãtarea colonului”, spun influencerii de la „Bunãtatea sufletului”. Am ales aceastã retetã pentru cã este foarte popularã pe rețelele de socializare si are multe recenzii pozitive.
Legumele din comerț, numai sănătoase nu sunt. Și fructele la fel, tot plin de chimicale.
Ceapa și sfeclă sunt crescute și tratate cu himicale cât pot du e Sara ele legume. Așadar veți manca chimicale Atenție mare de unde le luați. Toți dau rețete dar cine îți mai vrea binele?????