spot_img
14.6 C
Vaslui
28-oct.-2024
spot_img

Două tinere din comuna Zorleni, căutate de polițiști. Dacă le vedeți, sunați imediat la 112!

- Advertisement -
Popa Iuliana-Smaranda și Chelaru Maria-Ionela

CĂUTATE… Două tinere din comuna Zorleni au fost date dispărute în urmă cu câteva ore. Acestea se numesc Popa Iuliana Smaranda și Chelaru Maria Ionela, au 16 ani și se aflau în plasament la o familie din comuna Zorleni. Fetele au plecat de acasă pe 27 octombrie, în jurul orei 20:00, iar de atunci nu au mai revenit și nici nici nu au mai luat legătura cu membrii familiei.

„Popa Iuliana-Smaranda are o înălțime de 1.55 metri, greutate de 60-65 de kilograme, constituție atletică, păr lung șaten și ochii căprui. La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu o geacă albă, blugi albaștri, purta adidași negri și avea asupra sa un rucsac negru. Chelaru Maria-Ionela are o înălțime de 1.75 metri, greutate de 60-65 de kilograme, constituție atletică, păr lung șaten și ochii verzi. La momentul dispariției, minora era îmbrăcată cu o geacă neagră, blugi albaștri și purta adidași crem. În prezent, poliţiştii vasluieni desfășoară activităţi specifice, în vederea depistării minorelor dispărute. Rugăm pe oricine le-a văzut pe Iuliana-Smaranda și pe Maria-Ionela, sau are informații despre ele, să apeleze 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție! Orice detaliu poate fi de ajutor în găsirea persoanelor dispărute”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Întrebare: Se mai organizează în școlile din România acțiuni legate de educația rutieră sau campanii de prevenire a traficului de persoane? Îmi amintesc că, în perioada liceului, astfel de acțiuni din partea Poliției erau destul de frecvente.
    Din păcate, multe fete provenite din medii defavorizate ajungeau victime ale rețelelor de trafic de persoane, prin metoda „loverboy” sau promisiunea unui loc de muncă “decent”(prostituție) în străinătate.
    Dacă nu, ar trebui să fie informați.
    Doar bunăvoința din partea școlilor și autorităților să fie pentru a preveni astfel de incidente.

  2. Multe fete date în plasament fac ce vor, știu că nu le poate face nimeni nimic, asistenții sociali se tem că fetele le fac plângere și rămân fără bani asa că tolerează comportamentul fetelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.