spot_img
7.8 C
Vaslui
22-oct.-2024
spot_img

Jurnalist BBC, martor la frauda electorală de la alegerile din Republica Moldova. „Am întrebat-o direct dacă i s-au oferit bani”

- Advertisement -

Un caz de fraudă electorală din Republica Moldova a avut loc sub ochii jurnaliștilor BBC atunci când o femeie, după ce a votat, a întrebat monitorii electorali de unde trebuie să-și ia banii, întrucât a fost plătită să voteze.

„Afară, am întrebat-o direct dacă i s-au oferit bani pentru a vota și a recunoscut fără ezitare. Ea era furioasă că un bărbat care o trimisese la secția de votare nu-i mai răspundea la apeluri. „M-a păcălit!”, a spus ea. Nu a vrut să răspundă când a fost întrebată pentru cine a votat”, a relatat jurnalistul BBC, conform Newsmaker.md.

Președinta Maia Sandu, candidata la alegerile prezidențiale din Republica Moldova din 2024, spune într-un briefing de presă că că „s-a confruntat cu un atac fără precedent asupra libertăţii şi democraţiei”.

Tot în cadrul conferinței, amintește de grupările externe, ostile intereselor Moldovei, au sabotat alegerile prin cumpărarea voturilor, minciunilor și propagandei.

„Grupări criminale, împreună cu forţe străine, ostile intereselor noastre, au atacat ţara noastră cu zeci de milioane de euro, minciuni şi propagandă, cu cele mai mizerabile mijloace pentru a duce cetăţenii şi ţara noastră într-o zonă de incertitudine şi instabilitate…https://adevarul.ro/stiri-externe/republica-moldova/jurnalist-bbc-martor-la-frauda-electorala-de-la-2396136.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.