spot_img
15.3 C
Vaslui
21-oct.-2024
spot_img

Elev lovit de mașină lângă o unitate de învățământ din Vaslui

- Advertisement -

IMPACT… Un copil de 8 ani a ajuns în atenţia medicilor, după ce a fost accidentat de o maşină, lângă Școala nr. 8 din Vaslui. În urma cercetărilor specifice, polițiștii rutieri au stabilit că luni dimineața, șoferul unui autoturism a accidentat uşor minorul, care ar fi traversat strada prin loc nepermis şi fără să se asigure. Băiețelul a fost lovit de oglinda mașinii, suferind mai multe răni la nivelul capului. Victima a fost preluată de ambulanță și transportată la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

16 COMENTARII

  1. Poate va mai lăsați plozii sa meargă și pe jos la școală. Ca aglomerația din zona școlilor este din cauza ca toți își duc odraslele la scoala cu mașina, sa nu cumva sa obosească mergând pe jos. Cresteti o generație de…., hai sa fiu elegant, leneși.

    • Exact.. Ce era pe vremea mea asa moda? mergeam pe jos la scoala, mergeam cand ma trimitea mama sa fac cumparaturi. Fac parte din generatia copiilor cu cheia la gat. Cei de acum nu prea sunt in stare de nimic, in afara de stat pe telefon.. Drept dovada trec si prin locuri nepermise sunt neatenti etc.. Sincer imi e mila de ei…

  2. Lăsați că vine Serviciul Rutier de la IPJ Vaslui sa-i educe pe elevi și fluidizeaza traficul în fiecare dimineață să putem ieși și noi cu mașinile mai repede dintre blocuri.

  3. Peste tot unde sunt școli ar fi tb pus indicatorul ATENȚIE COPII ! Sunt aceste indicatoare montate? Mai ales în interiorul cartierelor!
    În timpurile astea grăbite, furați și de timp parcă, atât copii cât și adulții devenim poate imprevizibili.
    Nu susțin stresarea copiilor , elevilor doar pt că întârzie la prima oră, mai ales că trăim într-o lume imperfectă…
    Unde sunt dovezi că se face predare / înștiințare referitor la conduita preventivă atât pt elevi-pietoni, cât și pt soferi?

    • Daca erai martor si ramaneai pana la final ai fi vazut ca nu a plecat nicaieri ”nesimtitul” . la ce trafic e acolo dimineata si o singura banda a mutat masina ca sa aiba acces atat ambulanta cat si politia. daca ar fi ramas in mijlocul strazii nu se mai misca nici o masini din nici un sens.. Stiti sa aruncati repede cu pietre.

  4. 500 de ani pentru șofer, săriți pe el, justițiarilor. Nu tot timpul doar șoferii sunt vinovați, mai vedeți și de progenituri, care aleargă bezmetic pe lângă masini

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.