spot_img
9 C
Vaslui
16-oct.-2024
spot_img

Theo Rose a postat primele fotografii de la nunta secretă cu Anghel Damian. „Simplu și cu sens!”

- Advertisement -

Theo Rose a postat pe pagina sa de Instagram primele fotografii de la cel mai important eveniment al vieții sale, căsătoria, în mare secret, cu  Anghel Damian.

Theo Rose și Anghel Damian s-au căsătorit în mare secret, într-o duminică din luna septembrie! În cea mai importantă zi din viața lor, mirilor le-au fost alături doar familia și prietenii cei mai apropiați, scrie Click!. Actrița și solista Theo Rose și regizorul și actorul Anghel Damian formează un cuplu din vara anului 2022. Anul trecut, tot în vară, cei doi au devenit părinţii unui băiețel superb, pe nume Sasha.

Theo Rose, în vârstă de 27 de ani, și Anghel Damian, care are 33 de ani, au făcut o nuntă simplă, dar cu sens, la secret însă! A fost așa cum și-au dorit, într-o duminică de început de septembrie. Cântăreața a postat abia acum, pe rețelele de socializare, primele fotografii de la cel mai important eveniment din viața ei și a lui Anghel Damianhttps://adevarul.ro/showbiz/vedete/theo-rose-a-postat-primele-fotografii-de-la-nunta-2395123.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.