spot_img
10.6 C
Vaslui
16-oct.-2024
spot_img

La alegerile din Decembrie, USR aruncă în luptă pe deputatul Botez și viceprimarul Cătălin Mîndru

- Advertisement -

CANDIDAȚI…Uniunea Salvați România, condusă, la Vaslui, de deputatul Mihai Botez, a depus, astăzi, listele de semnături și cea de candidați la alegerile legislative din luna decembrie. Astfel, USR deschide lista, la Camera Deputaților cu Mihai Botez, urmat de Cătălin Ovidiu Ciobotaru, Mitică Afteni, Andrei Șerban, Andreea Vasluianu, Alin Costrășel, Nicu Miron, Dan Novac și Dana Croitoru. La Senat, primul loc este ocupat de viceprimarul al municipiului Vaslui Cătălin Mîndru, urmat de Andrei Dan Brânză, Paula Bărbăscu, Lazăr Gina șI Mihai Bolea. „Avem nevoie  de parlamentari pregătiți  să lupte pentru a face legi bune pentru toți nu doar pentru unii, să folosească tribuna parlamentului pentru a se face auziți și să caute susținere pentru dezvoltarea județului. Noi, USR, cunoaștem realitatea vasluiană, aici e viața noastră de zi cu zi. Am arătat mereu cu demnitate ce am făcut și vom arătata ce vrem să facem în continuare. Nu avem pe listă candidați „parașutați” de la centru. Nu ne-a impus nimeni de la București fete de la partid și băiețași care nu și-au găsit locul prin alte părți să candideze. Noi locuim și trăim în județul pe care vrem să-l reprezentăm. Ne pasă de Vaslui pentru că aici ne sunt familiile, prietenii, cunoscuții, amintirile, pentru că aici ne-am trăit o bună parte din viață. Ne-ați văzut mereu în mijlocul vostru și ușa USR a fost deschisă pentru a asculta problemele oricui. Ne-am săturat de guvernarea dezastruoasă PSD-PNL. știm că și voi! Nu trebuie să vă fie teamă de ei când faceți alegerea. Ei sunt cei care trebuie să se teamă de votul dumneavoastră. Alegerile prezidențiale și parlamentare pot schimba în bine direcția României pentru următorii ani. Trebuie să facem această schimbare, pentru un viitor mai bun , aici, acasă la noi. Vom aduce buna guvernare înapoi, cu Elena Lasconi președinte al României! Împreună cu voi vom face o Românie pentru toți, nu doar pentru unii. De aici înainte!”, a declarat președintele USR Vaslui, deputatul Mihai Botez.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Bun titlul! Chiar că îi aruncă! Dar nu în luptă, ci ii trimite în șomaj. Botez ăla e campionul nulităților, greu de depășit! Caută o babă ca să îi mănânci pensia, ar fi singura ta sursă ca să nu mori de foame…

  2. Nu aveți parașutați de la centru ,in schimb aveți doar persoane cu situații materiale bune ,parveniți ,care au cotizat bine sa fie luați în seamă !
    Altfel ,de ce nu se regăsesc persoane doar cu anume expertize ,dar care sa nu fie antreprenori cu conturile grase făcute prin evaziune ?!
    Sa vad și eu o persoana măcar din categoria celor care au minți luminate ,dar nu din rândul imbuibatilor .

  3. Învațatorașul Mândru..s a învatat cu traiul bun. Salariul baban la premarie, chiolhanuri cu papa gratis etc..
    Am citit un pliant gasit în cutia postala cica ” s a luptat si a obtinut multe victorii în Vaslui”
    Mai baiete, valoarea ta este egala cu victoriile obținute adica, 0.
    Ti ar place la Bucuresti, asa-i?
    Îti dau o veste…nu o sa mergi..ramai la nivelul tau..mediocru..fugi la serviciul tau..te ai înfruptat suficient!🤮

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.