spot_img
12.1 C
Vaslui
16-oct.-2024
spot_img

POZA ZILEI: Ultimele drumuri cu trenul la Senat

- Advertisement -

PAPARAZZI…Sunt putini parlamentari care fac drumul din provincie la Bucuresti cu trenul, iar senatoarea Gabriela Cretu este printre ei…sau ele. De peste 20 de ani, doamna a fost fie parlamentar simplu, fie european si, iatã, o carierã îndelungatã si prolificã tãiatã brusc si scandalos de portbagajul fostului sot. Nu e corect! La ce bun divortul dacã pãcatele fostului încã te urmãresc?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Sfat pentru un jurnalist ajuns la o vârstă cuvioasă a meseriei: încercați un echilibru între titlu, imagine şi textul propriu-zis. Ironia, dacă nu e strunită cu inteligență, alunecă în grobianism. Fotografiile mi-au adus în actualitate portretul unei profesoare dedicate şi al unei colege de cancelarie cu un profil intelectual de mare clasă. Cred, domnule Gelu Irimia, că, dacă ați lua în calcul că aveți şi alt fel de cititori, foşti elevi şi colegi de-ai doamnei Gabriela Crețu, libertatea de exprimare v-ar impune şi oarece barieră morală. Vă scriu de departe, dar nu din cauza dumneaei. E o alegere, ca în cazul fiecărui om căruia i se cuvine să înțeleagă sensul libertății.

  2. O proasta, care ne-a făcut judetul de râs.Este o emisiune : Romania te iubesc pe protv și vaca avea tupeu.A dat afara jurnaliștii Fa da proasta mai ești Locul tau este cu vaca de tine și boul de Buzatu pe camp.Hoata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.