spot_img
13.1 C
Vaslui
15-oct.-2024
spot_img

Proteste la Penitenciarul Vaslui

- Advertisement -

NEMULȚUMIRI…Polițiștii de penitenciare, membri ai Sindicatului MEGAS Vaslui, și Polițiștii de penitenciare din Craiova au refuzat să intre în serviciu în această dimineață, începând cu orele 07:00 urmand sa blocheze temporar activitatea penitenciarelor, nemulțumiți fiind de faptul că sunt trădați de politicieni și obligați să muncească în condiții insalubre de muncă, că sunt în număr insuficient de personal, fără mijloace de siguranță și de transport, situație care le pune în pericol sănătatea, integritatea corporală, uneori chiar și viața. Protestul polițiștilor de penitenciare este motivat și de faptul că zilnic se confruntă cu condiții grele de muncă și sunt expuși constant riscului, fiind planificați în posturi în care nu au posibilitatea să-și satisfacă nevoile fiziologice de bază. De asemenea, sunt expuși constant riscurilor și agresiunilor din partea deținuților. În absența unor măsuri ferme și imediate, polițiștii de penitenciar spun că situația va escalada rapid, punând în pericol nu doar personalul din penitenciare, ci și societatea în ansamblu si reclamă lipsa de reacție a Ministerului Justiției și a Administrației Naționale a Penitenciarelor în fața a ceea ce angajații numesc criza instituțională din sistem.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Nu va tine nimeni cu forța. Eu , pentru salariile pe care le aveți, pensie la 45 de ani, mă cac pe mine in post, de bucurie. Mergeți pe șantier, să munciți cu adevărat, pe camp, cate 12 ore pe zi. Se plâng, de parcă au terminat 10 facutlati și sunt bătaie de joc a penalilor. Demisia și la privat, sa vedeți acolo futai.

  2. La capsuni in spania daca e rau. Iaca ce rau e….O vazut toti ciobanasii europa si nu numai prin vacante si e rau la job… Pe santier pulanas sa ai conditii mai bune. La London daca e rau la vaslui, NU VA TINE NIMENI CU JAPCA IN SISTEM….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.