spot_img
13.4 C
Vaslui
12-oct.-2024
spot_img

Un șofer a dirijat traficul într-o intersecție importantă din Capitală: „Au văzut toată acțiunea pe camere și m-au felicitat”

- Advertisement -

Un șofer din București, văzând că traficul era blocat și șoferii tot mai iritați, a coborât din mașină și a început să dirijeze traficul produs la Arcul de Triumf, vineri, 11 octombrie.

„Azi la 13:30, toată intersecția de la Arcul de Triumf era în gridlock. Am parcat mașina sub Arc și am dirijat circulația timp de 10 minute, până am decongestionat intersecția (cât s-a putut, era nevoie de minim doi oameni care să coordoneze traficul dinspre TVR și Miorița)”, a transmis șoferul pe Facebook.

„Am sunat înainte de a incepe la Rutieră, au spus că trimit pe cineva, nu apăruse încă nimeni dupa câteva minute și atmosfera devenise foarte încărcată – toată lumea doar claxona și se înjurau – așa încât m-am hotărât să dirijez eu.”, a mai povestit șoferul.

Cei de la Rutieră l-au felicitat pentru gestul făcut, întrucât l-au văzut pe camerele montate în intersecție și l-au anunțat faptul că un echipaj sosește imediat…https://adevarul.ro/stiri-locale/bucuresti/un-sofer-a-dirijat-traficul-intr-o-intersectie-2394195.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.