spot_img
24.3 C
Vaslui
11-oct.-2024
spot_img

Vremea vineri, 11 octombrie. Se răceşte în cea mai mare parte a ţării şi sunt aşteptate ploi

- Advertisement -

Sunt așteptate ploi în prima parte a zilei în sud-vestul Olteniei, Banat, Crişana, Maramureş, Transilvania, iar apoi și în restul țării. Administrația Națională de Meteorologii anunță că maximele se vor încadra în general între 18 şi 29 de grade.

Vineri, 11 octombrie, temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 și 29 de grade, iar cele minime între 6 și 16 grade, ușor mai ridicate pe litoral, spre 17 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse, va fi ceață.

În vestul, centrul și nordul țării, valorile termice vor fi în scădere față de intervalul precedent, în timp ce în restul zonelor temperaturile vor fi în continuare cu mult mai mari decât cele normale datei.

Cerul va avea înnorări și va ploua, în prima parte a intervalului în sud-vestul Olteniei și local în Banat, Crișana, Maramureș și în Transilvania, iar seara și noaptea în restul zonelor. Vor fi mai ales averse, pe arii restrânse se vor semnala descărcări electrice, iar cantitățile de apă, cu precădere în sud-estul țării, local vor fi de 10-15 l/mp și izolat vor depăși 20-25 l/mp…https://adevarul.ro/stiri-interne/meteo/vremea-vineri-11-octombrie-se-raceste-in-cea-mai-2393942.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.