spot_img
17.5 C
Vaslui
09-oct.-2024
spot_img

Hoț de portofele prins după ce o victimă a început o anchetă de cont propriu

- Advertisement -

Un hoț specializat în sustragerea de portofele din rucsacuri a fost scos pe tușă pentru ani buni. Acesta a fost judecat pentru patru furturi și o tentativă eșuată, iar judecătorii i-au dat câte ceva pentru fiecare. Într-unul dintre cazuri, victima începuse propria-i anchetă, imediat după furt.

În dimineața zilei de 5 martie a anului trecut, Gina S. a ieșit din piața Alexandru cel Bun cu câte o sacoșă în fiecare mână. Portofelul, în care mai avea 950 de lei, și-l lăsase în rucsac. A luat din stație un autobuz care circula pe traseul 28, urcând prin spate. A simțit în timpul deplasării că rucsacul se agață în ceva, dar a dat vina pe aglomerație. De fapt, în spatele ei urcase Radu Călin, care încerca să desfacă fermoarul genții. A reușit până la urmă și a furat portofelul.

Una dintre victime și-a căutat singură dreptatea

La coborâre, femeia a fost atenționată de o persoană că rucsacul era deschis. Gina S. a constatat imediat că îi lipsește portofelul. S-a întors imediat în stația în care urcase și a cerut administratorului unei simigerii din zonă înregistrările video din acea zi. A văzut pe înregistrări un individ care i s-a părut suspect. Întrebând și pe alți localnici, a aflat că individul era cunoscut în zonă ca hoț. Informațiile culese de victimă aveau să se coroboreze cu datele strânse ulterior de poliție…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/hot-de-portofele-prins-dupa-ce-o-victima-a-inceput-o-ancheta-de-cont-propriu–1683526.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.