spot_img
16.3 C
Vaslui
08-oct.-2024
spot_img

Doctorița condamnată pentru că a luat mită de la 280 de bolnavi de cancer a obținut întreruperea pedepsei. Cum i-a convins pe magistrați

- Advertisement -

Doctorița din Suceava care a fost condamnată la trei ani de închisoare cu executare pentru luare de mită a obținut întreruperea pedepsei. Ea a fost găsită vinovată după ce a luat șpagă de la 280 de pacienți bolnavi de cancer.

Anca Dumitrovici Ababneh, fosta șefă a secției Oncologie a Spitalului de Urgență Suceava, a fost condamnată definitiv pe 23 septembrie. Încarcerată în Penitenciarul Botoșani medicul a înaintat către instanțe cereri pentru întreruperea pedepsei.

Doctorița a făcut apel la clemența judecătorilor, cerând punerea în libertate pentru a putea avea grijă de copilul său care nu a împlinit încă un an. Anca Ababneh Dumitrovici a născut cel de-al doilea copil după ce a fost trimisă în judecată.

Pe 3 octombrie, judecătorii Tribunalului Botoșani au admis cererea și au dispus întreruperea executării pedepsei de trei ani de închisoare. Conform instanței, medicul urmează să se întoarcă la închisoare după ce copilul său va împlini vârsta de un an…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/doctorita-condamnata-pentru-ca-a-luat-mita-de-la-2393236.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.