spot_img
13.7 C
Vaslui
07-oct.-2024
spot_img

Neamţ: Trei persoane, arestate la domiciliu pentru trafic de droguri; au înfiinţat culturi de canabis în curtea casei

- Advertisement -

Trei persoane au fost arestate la domiciliu de judecătorii Tribunalului Neamţ, sub acuzaţia de trafic de droguri de risc, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Cei trei – doi tineri în vârstă de 19 ani şi un bărbat în vârstă de 41 ani – sunt acuzaţi că ar fi înfiinţat culturi de canabis şi ar fi vândut drogurile obţinute.

„Din cercetările efectuate a rezultat că, începând cu luna martie 2024, două dintre persoane ar fi achiziţionat în mod repetat diverse cantităţi de seminţe de canabis, iar în intervalul iulie – octombrie 2024, împreună cu cea de a treia, ar fi înfiinţat şi îngrijit o cultură de canabis, în scopul comercializării. Plantele ar fi fost cultivate în curtea unui imobil, situat în comuna Sagna, deţinut de persoana de 41 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Procutorii DIICOT au efectuat o percheziţie domiciliară în urma căreia au fost descoperite şi ridicate 8 plante de canabis, de aproximativ 34 kilograme, 100 grame de canabis, un grinder, precum şi alte mijloace de probă…https://www.agerpres.ro/justitie/2024/10/07/neamt-trei-persoane-arestate-la-domiciliu-pentru-trafic-de-droguri-au-infiintat-culturi-de-canabis-in-curtea-casei–1366738

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Sa-i multumim lui Dumnezeu ca sunt astfel de persoane, fara ei nu ne putem vindeca de boli cronice… poate se va da drumu si la noi la legea VICTORIA si nu ar mai trebui sa importam din afara! Recomand doua filme pe care le puteti gasii pe yt. The Union si The Culture High VIZIONARE PLACUTA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.