spot_img
19.3 C
Vaslui
06-oct.-2024
spot_img

Botoşani: Şofer sub influenţa alcoolului şi suspectat de consum de droguri, reţinut de poliţişti

- Advertisement -

Un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost reţinut, sâmbătă, de poliţiştii din Botoşani, după ce ar fi urcat la volan sub influenţa alcoolului şi a drogurilor, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani.

Potrivit sursei citate, şoferul a fost prins după ce a fost urmărit de un poliţist aflat în timpul liber, care a cerut sprijinul colegilor săi.

„Şeful Biroului de Ordine Publică, comisar şef de poliţie Stărică Ionuţ, din cadrul Poliţiei municipiului Botoşani, aflat în timpul liber, a observat în zona unei pieţe, din Botoşani, o femeie care trăgea de portiera unui autoturism, încercând să convingă şoferul să nu plece, însă nu a reuşit, iar conducătorul auto a accelerat, şi femeia a căzut pe sol. Ulterior, poliţistul a aflat că persoana de la volan se afla sub influenţa alcoolului, motiv pentru care a pornit în urmărirea acestuia, concomitent solicitând intervenţia patrulelor de poliţie pentru oprirea sa. În scurt timp, un echipaj de poliţie a observat autoturismul pe Bulevardul Mihai Eminescu şi s-a reuşit blocarea sa în sensul giratoriu cu strada Octav Onicescu”, a precizat IPJ Botoşani…https://www.agerpres.ro/justitie/2024/10/05/botosani-sofer-sub-influenta-alcoolului-si-suspectat-de-consum-de-droguri-retinut-de-politisti–1366098

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.