spot_img
25.4 C
Vaslui
05-oct.-2024
spot_img

Un primar din Iași a luat o ușă nouă de la o școală aflată în reabilitare și a dus-o la primărie. „Nu s-a furat nicio ușă”

- Advertisement -

După ce o unitate școlară a intrat în reabilitare, un primar dintr-o comună din Iași a luat o ușă din instituție și a dus-o în primăria pe care o conduce. Edilul nu a vrut să înapoieze școlii bunul.

În data de 13 septembrie 2024, Viorel Vasile Murariu, primarul comunei Focuri (Iași), a luat ușa dublă aflată în interiorul Școlii Profesionale Focuri și a dus-o la primărie, fără să spună conducerii unității de învățământ de ce face acest lucru. Ușa a fost scoasă pentru realizarea unor lucrări, școala aflându-se în reabilitare. Ușa „buclucașă” era una nouă, fiind schimbată în urmă cu câteva luni.

Edilul a returnat ușa abia pe 27 septembrie, după două săptămâni, la rugămințile directorului Școlii Profesionale Focuri.

Această problemă s-a rezolvat. Nu am înțeles de ce a luat ușa, nici nu m-a lămurit, știu doar că a fost luată și, după săptămâni, a fost returnată. Ușa a fost cumpărată, în luna iunie, din banii școlii. M-am trezit în fața faptului împlinit, dar s-a terminat această poveste, a înapoiat ușa. S-a discutat la nivelul Consiliului Local problema, s-a dezbătut și, în final, ușa a ajuns înapoi în școală”, a declarat profesoara Ionela Pentiuc, directorul Școlii Profesionale Focuri pentru BZI…https://adevarul.ro/stiri-locale/iasi/un-primar-din-iasi-a-luat-o-usa-noua-de-la-o-2392537.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.