spot_img
18 C
Vaslui
27-sept.-2024
spot_img

Handbal | Adversar dificil pentru CSM Vaslui, în Cupa României

- Advertisement -
ECHILIBRAT… CSM Vaslui va înfrunta Steaua București în turul 1 al Cupei României, iar handbaliștii vasluieni speră să obțină calificarea în turul următor al competiției.

DUEL… CSM Vaslui are parte de un meci dificil încă din primul tur al Cupei României la handbal masculin. Trupa pregătită de Gabriel Armanu va întâlni, pe teren propriu, Steaua București, partidă care se va desfășura, miercuri, 2 octombrie.

În ultimele sezoane, CSM Vaslui s-a luptat mai mereu pentru evitarea retrogradării și nu a fost deloc interesată de Cupa României, trimițând în teren jucătorii care au evoluat mai puțin în campionat. În această ediție a Cupei României, handbaliștii vasluieni vor debuta, acasă, cu Steaua București, o echipă puternică dar care nu trece prin cea mai bună perioadă. „Roș-albaștrii” sunt pe penultimul loc în Liga Zimbrilor, cu patru înfrângeri din tot atâtea posibile, în timp ce Vasluiul stă bine, la mijlocul clasamentului, pe 7, cu 6 puncte. Ultimul meci oficial dintre CSM Vaslui și Steaua București s-a încheiat la egalitate, scor 31-31, în ultima etapă a barajului de menținere/promovare. În ediția precedentă a Cupei, vasluienii au fost învinși de Minaur Baia Mare, în turul 2, după ce în prima etapă au trecut de CSU Pitești.

Arbitrii meciului cu Buzău, suspendați 4 etape pentru erorile de la Vaslui

După meciul de pe teren propriu cu HC Buzău (28-29), reprezentanții CSM Vaslui au înaintat un memoriu către Federația Română de Handbal împotriva arbitrilor Ionuț Cazan și Gesur Suliman. Cei doi arbitri au primit câte 4 etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină. „necunoașterea sau greșita aplicare, fără intenție, a regulilor de joc și a celorlalte regulamente, care influențează în mod direct rezultatul final al jocului(…)”, conform art. 21 pct.3 lit.a) din R.O.F.C.C.A.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.