spot_img
23.3 C
Vaslui
22-sept.-2024
spot_img

Anchetă – Bărbatul ucis vinerea trecută, în Canta, de un camion ar fi vrut de fapt să se sinucidă

- Advertisement -

Poliția rutieră din Iași suspectează că un ieșean care a murit după ce a fost lovit de către un camion, vinerea trecută, în Canta, a intenționat să se sinucidă.

Accidentul a avut loc în jurul orei 17, în zona magazinului Gama, bucata de drum dintre rondul de tramvai și până la intrarea în pasajul Canta. În imaginile de pe camerele de supraveghere găsite la blocurile din zonă de către polițiști și care au fost consultate și de către jurnaliștii „Ziarul de Iași”, se poate vedea un bărbat care așteaptă la marginea șoselei, în spatele unei autoutilitare parcate apoi când observă un camion cu numere de înmatriculare de Ucraina, începe să fugă spre mijlocul străzii și este lovit puternic de autovehicul.

Pietonul nu ar fi avut niciun motiv să alerge peste stradă deoarece pe partea opusă se află spațiul verde și apoi liniile de cale ferată. Sinucigașul a căpătat leziuni pe corp și imediat a fost trimis la fața locului mai multe echipaje SMURD…https://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/ancheta-barbatul-ucis-vinerea-trecuta-in-canta-de-un-camion-ar-fi-vrut-de-fapt-sa-se-sinucida–1678097.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.