spot_img
14.4 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Pe douã roti: „Vasluiul pedaleazã”!

- Advertisement -

MISCARE… Vasluienii pasionati de ciclism sunt invitati duminicã, 22 septembrie, la o nouã editie „Vasluiul pedaleazã”. Plecarea va avea loc la ora 12:00, din Centrul Civic si va urma traseul: sensul giratoriu Crucea Gãrii – str. Traian – sens giratoriu Gãzãrie – str. A. Donici – str. Maresal C-tin Prezan – str. Stefan cel Mare – sens giratoriu Vasflor – Silver Mall – str. Ștefan cel Mare – str. Anton Pann – str. Husului – Pârtie sãnius, unde participantii vor avea parte de o surprizã muzicalã. „Pe intervale scurte de timp, este posibil ca circulatia rutierã sã fie restrictionatã în anumite zone din traseul indicat, motiv pentru care cerem scuze pentru eventualul disconfort”, a transmis Primãria municipiului Vaslui.

Cu douã zile înainte de eveniment, adicã pe 20 septembrie, în intervalul orar 10:00-13:00, va avea loc Masa Rotundã „Vasluiul Pedaleazã”. Evenimentul se va desfãsura la Centrul Europe Direct Vaslui de pe strada Mihail Kogãlniceanu (vis-a-vis de Scoala nr. 3), fiind organizat de Clubul de Ciclism Vaslui si Federatia Tinerilor din Vaslui, în parteneriat cu Primãria municipiului Vaslui, Europe Direct Vaslui si Agentia pentru Protectia Mediului Vaslui. Tema evenimentului este „Facilitarea unui dialog constructiv si colaborativ între autoritãti locale, experti, reprezentanti ai societãtii civile si cetãteni, în vederea identificãrii si implementãrii de solutii concrete pentru îmbunãtãtirea mobilitãtii urbane si interurbane în municipiul si judetul Vaslui”. „Prin aceastã întâlnire ne dorim sã identificãm principalele probleme si provocãri legate de mobilitatea în municipiul si judetul Vaslui si sã descoperim exemple de bune practici din tarã, pentru cã alãturi de noi vor fi reprezentanti în domeniu din Iasi, Cluj, Sibiu si Deva. Astfel, sperãm ca la finalul evenimentului sã avem idei si solutii inovatoare pentru îmbunãtãtirea mobilitãtii, inclusiv dezvoltarea infrastructurii pentru biciclete si pietoni, solutii pentru îmbunãtãtirea transportului public, optimizarea traficului si reducerea congestiei din trafic”, a transmis Ioan Cretu, reprezentantul Clubului de Ciclism Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. E bună ideea. Un fel de miting și nervi. De la intrarea României în UE se amenajează în județul Vaslui piste de biciclete 😂😂😂. Vreți piste, boicotați toate evenimentele culturale,sportive și alte evenimente maneliste. Că o paranteză: Orașul Vaslui 60 de mii de locuitori și 0 industrie. Orașul Pașcani: 30 mii de locuitori depoul Pașcani modernizează prin PNRR vagoane de tren pentru România.

  2. Mă cac pe toți bicicliștii🤮🤮🤮 tara arde, baba se piaptănă, cățeaua râioasă, tine coada sus, 😡😡😡 uaaaa, dați locuri de munca la oameni, desființați sistemul bugetar umplut de căpușe, nu mai luați șpagă la angajări la stat, mai scădeți salariile jegosilor care conduc țara, asta e problema țării, nu niste jegosi care dau din pedale

  3. Faceti woi piste de biciclete mai repede…ca se vorbe suntem sătui….sosele nu avem, locuri de munca nu avem, industrie nu avem, cate si mai cate nu sunt in orasul asta mort.s-ar putea face multe dar daca Paval a făcut numai betii si a invitat numai cugurve în centrul orașului…cum sa faci acum? Abia astept.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.