spot_img
21.1 C
Vaslui
19-sept.-2024
spot_img

Eroul parlamentar Popica: de la lupta cu noroaiele, direct la înfulecatul sarmalelor din Husi!

- Advertisement -
CARACTER În aceeasi zi, deputatul Eduard Popica a salvat vasluienii de inundatii si husenii de sarmale!

PE BARICADE…Nu cade un meteorit în judet fãrã ca deputatul Eduard Popica sã nu se prezinte la fata locului si apoi sã se fotografieze pentru facebook. N-a cãzut niciunul, dar suntem convinsi cã dacã o sã pice, deputatul Popica va fi acolo! Deocamdatã, am avut parte de niste inundatii catastrofale, asa cã deputatul a mers rapid sã empatizeze si sã lase sinistratii sã plângã pe umãrul sãu puternic. Ulterior, dupã atâtea emotii, a mers la o distractie micã la Husi. Un umãr puternic se întretine cu sarmale de calitate, marca Jan Ciupilan!

Imediat ce au venit ploile abundente si problemele inerente, deputatul Popica si-a luat jeansii mulati pentru inundatii si a mers sã înfrunte urgia naturii în comuna Zorleni. Imediat dupã aceea, a avut grijã sã posteze fotografii elocvente pe facebook, sã înteleagã toti votantii vasluieni cã lui îI pasã de oamenii necãjiti. Fotografiile nu sunt foarte elocvente, dar probabil nici fotograful nu e plãtit prea bine de deputat. La fel si cu cel care îi scrie textele patriotice. Iatã ce a rezultat în urma acestei actiuni de bãgare în seamã:

„În ultimele 24 ore, județul Vaslui a fost grav afectat de fenomene meteorologice extreme, în special de cantitãțile mari de precipitații cãzute într-un timp foarte scurt. Aceastã situație a provocat daune semnificative în mai multe comune, afectând infrastructura, culturile agricole și gospodãriile oamenilor.

În satele Zorleni și Popeni, mai multe locuințe au fost inundate. Totodatã, cu ajutorul ISU și a utilajelor Primãriei Zorleni, au fost evacuati mai mulți bãtrâni care erau blocați în case.

M-am deplasat la fața locului împreunã cu doamna primar a comunei Zorleni, pentru a ajuta comunitãțile afectate, mobilizând echipe de intervenție și utilaje pentru a debloca drumurile, a evacua persoanele din gospodãrii și a oferi ajutoare de urgențã…”

Mobilizatorul Popica

Aceasta a fost postarea dramaticã, în care am aflat de fapt si rolul foarte important al deputatului în mijlocul inundatiilor: „M-am deplasat la fața locului împreunã cu doamna primar a comunei Zorleni, pentru a ajuta comunitãțile afectate, mobilizând echipe de intervenție și utilaje pentru a debloca drumurile, a evacua persoanele din gospodãrii și a oferi ajutoare de urgențã”. Asa, cum bine se întelege, echipele de interventie cam leneveau, asa cã deputatul a fost nevoit sã meargã acolo pentru a le impulsiona.

Petrecãretul Popica

Imediat ce a terminat cu inundatiile, adicã în aceeasI zi ploioasã de duminicã, deputatul si-a lãsat jeansii de inundatii acasã, si-a luat costumul de firmã si a mers pe scenã la petrecerea de la Husi. Acolo, dupã ce s-a constatat cã sunt mai multi politicieni pe scenã decât spectatori pe stradã, s-a luat decizia de a merge la un restaurant pentru consumarea sarmalelor traditionale.

În ziua inundatiei, prefectul a mers la Bucuresti pentru lansarea lui Ciucã

APOLITIC… Partea bunã pentru deputatul Popica e cã mãcar el s-a arãtat interesat sã arate vasluienilor cã luptã cu inundatiile. În schimb, prefectul Onofrei nici mãcar n-a încercat sã arate cã îi pasã. Duminicã, acesta a fost prezent la lansarea candidaturii lui Ciucã la Presedintia României. Abia luni, când s-a întors, a convocat o întâlnire la Prefecturã pe aceastã temã. Si a pierdut si sarmalele de la Husi. Asta în contextul foarte putin probabil cã ar fi fost invitat!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

24 COMENTARII

  1. De câte ori trecea pe la Huși, domnul acesta de la zear, zis Timofticuc, bagă în el cel puțin câte o oală cu sarmale și hârtii doar de 500.Alea îi plăceau tare mult și îi sclipeau ochii când le scotea Jan din buzunar. O jigodie Timoftecuc.

  2. Pe vremea pandemiei ți se oferea hotel și mese gratuite din partea guvernului nostru. Acum ce le-au oferit? 10000 lei? Cine stie cand ii primesc acei bani………Bătaie de joc.

  3. Don hoan a mers sa faca niste poze. A pus mana sa stranga cot la cot cu oamenii, cu autoritatile? Statea cu mainile in buzunare si motrea il fotografia:))))). Don popica ai dus oamenii sa ii cazezi la pensiune sau i-ai lasat la caminul cultural?

    • Da oamenii nu pot sa meargă la farmazon sa muncească ca le da rachiu și doujdoua de milioane și ii cară pulencur de motrea cu masina da trebuie sa aibă grija ca dacă se supăra popica buhaiu ii bate.

  4. Nu am nicio nevoie , dar Popica asta măcar s-a implicat. Și ca Parlamentar a adus bani în județ, activitate are, ca se vede, pe când cei de la PNL, USR, AUR, nu am
    Văzut să facă ceva pentru județul ăsta.
    Numai bine!

  5. Nu am nici o nevoie , am interacționat cu ambij Prefecți , Popica și Garincea , pot spune cu mana pe inima că Popica e cel puțin 10 clase peste Garincea , tot timpul era activ …accident…inundații…..zapezi el era acolo …pe când Garincea un îngâmfat ..un nul

  6. aveti deptate, dar spuneti cu ce e mai breaz ” domnu ministru ” decat alde Popica ai l votam : si sa ne mai spuneti ce proiecte a adus și cati bani pentru judetul Vaslui.

    • Avem o clasă politică de toată jena! Sper că ni-l aducem aminte pe „dom ministru” ( dar și pe marele Rafila, secretar de stat la vremea respectivă) de gestionarea execrabilă, dezastruoasă a situației de pe timpul pandemii ( cu stabilirea unor spitale doar pentru Covid lăsând de izbeliște mii de bolnavi oncologici, și nu numai, care, din lipsa medicației , a ingrijirilor curente, au murit cu zile…Apropo,
      actualul parlamentar, este legal sa mai opereze la spitalul din Huși???
      Sper că ni-l aducem aminte pe „doctore”Ponta de afirmația lui, cel puțin bășcălioasă la adresa sinistraților in 2014 , in Teleorman când a intrebat-o pe Doina Pană, ministrul apelor” Ce mai faci, fa Doina, ai chef de niște inundații?”
      Ori pe Ioan Rus, fost ministru de interne, care a spus că româncele merg in străinătate să se prostitueze…
      Sau pe Codrin Ștefănescu cu aroganță maximă: ” Facem, fiindcă putem ” etc…
      Caractere mici, oameni de nimic, parveniți, corupți analfabeți funcționali, ignoranți, grobieni, golani și ticăloși mai pe românește….
      Ori noi ce facem??? Ca oile votam aceleași figuri care ne duc la pierzanie.

  7. Și javrele galbene se aflau la București la pupat dosuri ,vin alegerile parlamentare. Dl dr v-ați înconjurat numai de curve .Ce caută Mara repetenta acolo ,cereți-le foaia matricolă la cei ce vă înconjoară

  8. Am un imens dezgust de clasa politică din județ în mod special de „eternii trandafiri „,prezenți oriunde in județ și burdanele lor umflate ,pe spatele cetățenilor asupriți .
    Niste javre ordinare care nu și au atras decat privilegii ,dar si mai grav este votul cetățenilor .
    Asta ați votat ,de asta veți avea parte in următorii 4 ani de mandat,sărăcie ,îndobitocire ,lipsa investitori ,asistați social cat cuprinde ,îmbătrânirea populației ,căci tinerii sunt plecați la muncă ,lipsa oportunități ,locuri de munca .

    • Votez popica buhaiu ca sunt argat la farmazon și îmi da rachiu da sunt supărat ca nu ma plimba cu mertanu luat de farmazon cum îl plimba pe pulencur de motrea care și el e un argat.

  9. :))) un articol plin de satira si umor! Dincolo de toate exemplu dupa exemplu ca pe toti cei de la conducerea acestei tarii ii doare in cur de popor ei sa se imbogateasca nici nu mai trebuia dat! Niste nulitati , analfabete, curgand osanza in modul cel mai scarbos de pe ei martora a traiului ” rau” pe care il duc , in tara in care exista copii care nu au gustat o prajitura o portocala sau o pizza!! Libidinosi jegosi adusi acolo unde sunt de imbecilii votanti. Daca maine ar fi alegeri eu l-as vota pe nicolae Ceaușescu!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.