spot_img
13.8 C
Vaslui
19-sept.-2024
spot_img

Ziua de Curãtenie Nationalã: vor participa 76 de primãrii din Vaslui

- Advertisement -

CURÃTENIE… A mai rãmas o sãptãmânã pânã la cea mai mare miscare civicã de pe Glob: „World Cleanup Day” (n.r. Ziua de Curãtenie Nationalã). Înscrierile sunt în continuare deschise pe site-ul letsdoitromania.ro. Pânã acum, în judetul Vaslui, s-au înscris 76 de primãrii, unitãti de învãtãmânt, grupuri de voluntari, adicã, în total 4.298 de voluntari. „Agentia pentru Protectia Mediului Vaslui participã si în acest an la Ziua Nationalã a Curãteniei, un eveniment anual organizat de Let’s Do It, România! Pânã la aceastã datã, alãturi de noi si-au exprimat sustinerea: Consiliul Judetean Vaslui, Institutia Prefectului Judetul Vaslui, Inspectoratul Școlar Vaslui, Inspectoratul de Jandarmi Vaslui, Inspectoratul pentru Situatii de Urgentã Vaslui, Directia Silvicã Vaslui, Penitenciarul Vaslui. Înscrierile continuã prin intermediul aplicatiei pusã la dispozitie de Asociatia „Let’s do it România!”, accesând urmãtorul link: https://app.letsdoitromania.ro/”, a transmis Agentia pentru Protectia Mediului Vaslui.

Pe 21 septembrie 2024, România se alãturã altor 198 de tãri si peste 19 milioane de voluntari din întreaga lume pentru a elimina deseurile si pentru a reda naturii, care se sufocã din cauza deseurilor aruncate la voia întâmplãrii, posibilitatea de a respira din nou. În ultimii doi ani, marcarea acestui eveniment s-a bucurat de un succes remarcabil în judetul Vaslui, deoarece am reusit sã mobilizãm un numãr foarte mare de voluntari (5000 voluntari/campanie), cu ajutorul cãrora am reusit sã ecologizam arealele naturale ale localitãtilor vasluiene. La nivel national, partenerii si invitatii institutionali care se alãturã Zilei de Curãtenie Nationalã sunt: Ministerul Mediului, Apelor si Pãdurilor, Ministerul Educatiei, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apãrãrii Nationale, Administratia Nationalã Apele Române, Romsilva, Asociatia Ofiterilor în Rezervã din România, Asociatia Municipiilor din România si Asociatia Comunelor din România. Alãturã-te celor 2,2 milioane de voluntari care au fãcut România mai curatã la ultimele actiuni Let’s Do It, Romania! Împreunã redãm frumusetea naturii, strângem deseurile si petrecem o zi alãturi de oameni dornici sã facã fapte bune! Nu uita sã te înscrii! Ne vedem pe 21 septembrie!”, a transmis Agentia pentru Protectia Mediului Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Pe primul loc la mizerie e com. Tanacu.Deseuri prin toate rapide podetele etc,Ambrozie pe toate drumurile. Iarba creste autoritățile locale dorm. Sa vina elevii sa va strângă mizeriile, chiar nu va e rușine.Puturosilor.

  2. Copiii merg să strângă mizeria ” gunoaielor”, iar peste 3 zile este la fel. Dar niste legi și pedepse pentru cei care aruncă peste tot, nu se pot da?

  3. Instituțiile statului ce fac, dorm pe bani publici? Trebuie scoși toți hoții din birouri afara….la curățenie, dar nu 1 data pe Dan , ci 1 data pe săptămână sau macar 1 data pe luna….la munca putorilor….ați găsit de prosti elevii…și voi încasați banii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.