spot_img
21 C
Vaslui
16-sept.-2024
spot_img

Bâlciul Buzduganilor organizat la Vaslui este pãzit de jandarmi

- Advertisement -

PAZA BUNÃ…Chiar dacã si anul acesta Bâlciul anual este o initiativã privatã, buna desfãsurare a evenimentului este asiguratã de cãtre fortele de ordine ale Inspectoratului de Jandarmi Vaslui, sprijiniti de politisti si pompieri.

„Bâlciul anual este un eveniment traditional la care jandarmii, împreunã cu politistii si pompierii, vor asigura mãsurile necesare de ordine publicã. Jandarmii vor fi prezenti zilnic în zona de desfãsurare a bâlciului si vor actiona pentru asigurarea unui climat de ordine si sigurantã, pentru prevenirea fenomenului contraventional si infractional si pentru descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale. Reamintim cã este interzis accesul în zona bâlciului cu arme (autorizate sau nu), arme albe, boxuri, castete sau alte obiecte periculoase, precum si cu substante iritant-lacrimogene, paralizante sau psihotrope, astfel de fapte fiind considerate infractiuni. Pentru a evita incidentele care ar putea perturba ordinea si linistea publicã, le solicitãm participantilor sã nu se implice în conflicte si sã se abtinã de la orice formã de violentã, fizicã sau verbalã. Fortele de ordine nu vor tolera astfel de comportamente. De asemenea, le recomandãm participantilor sã nu expunã bunuri de valoare la vedere, sã nu lase bagajele nesupravegheate si sã acorde o atentie sporitã copiilor, care se pot rãtãci cu usurintã în aglomeratie. Rugãm participantii sã respecte indicatiile organizatorilor cu privire la ora de încheiere a bâlciului si sã dea dovadã de întelegere. Cetãtenii pot solicita sprijinul fortelor de ordine atât prin contact direct cu patrulele de ordine publicã, cât si la numãrul unic de urgentã 112”, au transmis jandarmii vasluieni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

21 COMENTARII

  1. Este contract intre buzduganul și jandarmerie, se plătesc chiar și taxe și impozite, dar asta nu înseamnă că banii ajung la stat, ci în buzunarele cui trebuie

  2. Ce bine era dacă se interzice la noi plata cu Cash ul doar cu card la POS totul fiscalizat , ce kara me mai făceau ăștia cu aceste mizerii ,bâlci , talcioc, piețe, oboare etc ?!?!?!?

  3. Pensionar cu 5500 de lei, fost electrician. Muncești acum și mai mult de 3500 de lei, nu vezi. Pai asta e normalitate, să câștigi muncind 10 ore, mai putin decât un pensionar!!! Nu mai spun pensiile alea de speciali, că dai in infarct🤕

  4. Interesante comentarii ?
    Dar întreb și eu , de ce nu va asumați in postări un nume și un prenume ?
    Daca comentați de , combinații cu PSD cu ciupilan , cu jandarmi , cu politie , cu bonuri fiscale cu etc și etc ….la un eveniment tradițional, privat și cu un JUPAN că Frații Buzdugan care SUNT CEI MAI TARI DIN TARA ……ETC
    DE CE NU VA ASUMATI CELE COMENTATE SI AFIRMATIILE FACUTE ?
    DA EU DE 8 ANI CU GRUPUL DE FIRME VOLSTING , AUTOSTING PROTECT , VASLUI STING ASIGUR DOTAREA SI MENTENANTA PSI , STINGATOARE IN FIECARE AN IN TOATA TARA .
    SI NU A LUAT FOC NIMIC .
    ADUMATI VA CELE ….COMENTATE .
    NE DAM JMEI IN SPATELE PERDELELOR .
    BRAVO , FELICITATI BUZDUGANILOR , AGENTILOR ECONOMICI CARE SUNTETI PREZENI SI SUCCES .

    • Wai waie sunt autorități ale statului care tebuie sa lupte cu evaziune fiscală munca la negru . Nu este corect fata de ceilalți care muncesc 12 ore pe zi inclusiv sâmbătă pe 3 000 lei brut pe luna cărora statul le ia 45 % din salariu taxe și impozite, iar la aceste infecții statul nu le face nimic . Dacă fac lovele sa le facă cinstit la fel ca noi , nu are nimeni nimic cu ei atât timp cât o fac corect . De ce din bani publici deci și din buzunarul meu sa le asigure pază?!?! O pot face cu firme private iar dacă se întâmplă ceva sa interzică aceste mizerii

  5. Domnilor șefi din Poliția Națională, Locala, Jandarmerie scoateți dispozitvele de ordine din bâlci și dirijati-le in locurile cu adevărat favorabile săvârșirii de fapte antisociale: pe străzi unde zilnic se produc accidente grave, cu morți și mutilați pe viață, în piețe, târguri, oboare unde persoanele vârstnice , cele cu dizabilități și nu numai , sunt victimele unor furturi de genti, poșete, portofele, înșelăciuni, tâlharii etc, in parcuri și alte locuri de agrement unde proliferează infractiunile la viața sexuală, cele cu violență, traficul și consumul de droguri etc..
    Scoateți oamenii din birouri in stradă, in uniformă ori civil, mai terminati-o cu raportările și situațiile statistice… Oamenii va plătesc din taxe și impozite să-i apărați, sa se simtă în siguranță.

  6. Anacronic!
    Am rămas încremeniți in timp in turnul lui Babel: poluare fonica, muzică stridentă, fanfara, țipete, escrocherii, furturi, tâlharii, consum masiv de alcool, de ceva timp și droguri, la pachet cu scandaluri, mirosuri de mititei a căror conținut este suspect ori proveniență dubioasă , etc…
    Totul cu larghețea autorităților administrative care mai pun deoparte ceva capital electoral ( și nu numai) , dislocarea unor importante forțe de ordine. …Și pentru ce atâta forfotă???
    Balcenii sunt particulari și realizează din activități economice private venituri.Or jandarmii, polițiștii și pompierii sunt plătiți din bani publici pentru a servi interesului public general . Buzduganii își pot plăti firme private de securitate care sa le păzească utilajele , ( identic cu organizatorii meciurilor de fotbal pe stadioane unde jandarmii intervin numai când ordinea publică este grav încălcată)
    Da, e adevărat se realizează și aici masivă evaziune fiscală, nimeni nu-ți dă bon fiscal, dar fiscul doarme… Narațiunea că și alții fac evaziune fiscală este reală, dar asta nu înseamnă că trebuie să nu respectam legea…ceva de genul daca profesorul Bulai a comis abuzuri sexuale asupra studentelor ( după eronata părere exprimată) este in regulă ca toți universitarii din tara aceasta sa violeze studente…
    Oare utilajele in care ne urcăm , cu nonșalanță și chiar cu inconștiență, copiii, nepoții sunt sigure, prezintă vreun certificat de conformitate???
    S-au întâmplat destule nenorociri,iar regretele sunt tardive.

  7. Și anul acesta jandarmeria face o excepție că sa se poată ponta cat mai multi cu ore suplimentare, de noapte, de weekend, in mod normal doar jandarmii cu pile fac asta

  8. Ce ce-a mancatori de 💩 in comentarii!!! Bah, ce repejor sar ei ca la balci nu se dau bonuri fiscale. Dar in piata cand nu-ti dau bon fiscal nu zic nimic. La frizerie la fel. Lui Dorel care-i schimba gresia la fel nu-i zic nimic. Profesoarei de matematica a lui ala micu care e varza si Ii da meditatii, cilmea nu sar ca oparitii ca nu vad bon fiscal. In centru cand se organizeaza evenimente gen sarbatoarea florilor, targul de Paste, targul de martisoare, targul de Craciun, etc…, tot nu sar bonifilii ca nu primesc bon fiscal. Acum in Copou e targul mesterilor populari organizat de autoritati. Cate bonuri fiscale o sa se elibereze oare acolo la acel eveniment? Numai la balci vad obsedatii astia de bonuri, desi zilnic plateasca ceva fara sa primeasca bon. Dragi pensionari, a-ti ajuns batrani si acri. Daca nu aveti bani sa scoateti nepotii in balci, ziceti-o direct, nu ca vai nu se dau bonuri fiscale si balciul e tiganeala.

  9. Bâlciul este o spălare de creier marca PSD! Buzduganii, prietenii lui Ciupilan,baronul PSD de Huși,s au gândit sa facă niște bani si unde putea? La fraieri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.