spot_img
21.1 C
Vaslui
16-sept.-2024
spot_img

VIDEO Bâlciul s-a “dezlănțuit” la Vaslui. Tinerii dornici de senzații tari sunt invitați să probeze un utilaj special din parcul de distracții, adus în premieră în România: Speed Flip

- Advertisement -

START REUȘIT…Prima zi de bâlci la Vaslui a însemnat și un prim record de vizitatori. Au fost peste 1.500 de oameni care au venit într-o zi de lucru să se distreze. Parcare uriașă de peste 2.500 de locuri a fost ocupată pe jumătate. Vorbim de peste 1.000 de autoturisme venite special pentru eveniment. Tinerii, copiii împreună cu părinții au fost cei care au luat cu asalt parcul de distracții amenajat de frații Buzdugan la fosta Fabrică de Cânepă, din spatele stație de carburanți Lukoil, de la ieșirea din oraș spre Bârlad. Iată că locația aleasă de acești antreprenori este una inspirată, după ce vechiul loc de la Gura Bustii, în care Primăria organiza bâlciurile, nu mai poate fi folosit. Acolo, municipalitatea a construit o bază sportivă. Accesul la bâlci este foarte facil, iar faptul că organizatorii au amenajat o parcare mare în care încap peste 2.500 de mașini, care poate fi mărită, nu mai le dă bătaie de cap șoferilor în căutarea unui loc de parcare. “Am început cu dreptul acest bâlci, chiar dacă suntem cu o zi în întârziere. Am venit de la Bârlad, unde am avut probleme la final cu demonatarea utilajelor parcului de distracție din cauza ploii, care a determinat ca evacuarea noastră să fie mai dificilă. Însă, vasluienii ne-au ajutat și practic am recuperat timpul pierdut. Au venit foarte mulți încă din prima zi. Nu ne așteptam la acest lucru și ne dă mare încredere, mai ales că evenimentul este privat în totalitate și toate cheltuielile sunt în seama noastră. Avem unul dintre cele mai frumoase parcuri de distrație din România și sper ca vasluienii să aprecieze acest lucru, fiindcă noi ne dorim ca la Vaslui să fie evenimentul nostru de referință, mai ales că noi suntem din județ, de la Huși”, a spus unul dintre frații Buzdugan, proprietarii acestui parc de distracții.

Tinerii vor avea de astăzi montat în bâlci, un utilaj în premieră pentru România. Este vorba despre “Speed Flip”

Frații Buzdugan au ținut să onoreze această ediție de bâlci cu o premieră absolută pentru România. Este vorba de un utilaj special pentru parcurile de distracții care oferă tinerilor amatori de senzații tari o adevărată aventură. În prima zi acest nou utilaj nu a fost montat din cauza lipsei de timp. Necesită o pregătire prealabilă și mai multe macarale pentru a fi montat. “Mâine vom avem pus în funcțiune, special pentru tinerii vasluieni dornici de adrenalină un utilaj special adus cu multe sacrificii din Italia. Este o năutate pentru România și am vrut în mod special să-l lansăm la Vaslui. Este vorba de Speed Flit, o caracatiță zburătoare și invit toți tinerii dornici de senzații tari să o probeze. Ce pot să le spun este că vor avea o experiență de neuitat”, a spus Lulu Buzdugan.

Cine dorește să-și scoată familia, iubita sau prietenii la masă, în oraș, bâlciul este o soluție

La înălțime a fost și zona de fast-food, unde grătarele au sfârâit, gogoșăriile au lucrat continuu, iar cei care au vrut Milkshake, Bubble Tea sau Slush-uri au avut de unde alege. Chiar dacă este în câmp, izul de iarmaroc te îmbie să lași fițele de mall deoparte și să te bucuri de bâlciul tradițional, care încearcă să țină pasul cu noile provocări. Există și vechea zonă tradițională a bâlciului, formată din meșterii care vând blănuri, căciuli, cojoace, oale, ulcele, ceaune și diverse obiecte de care au nevoie gospodarii din mediul rural.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

18 COMENTARII

  1. Boilor, nu sunteți obligați să mergeți la bâlci, stati dracului acasă și făcut bâlci in bloc, civilizaților🤮🤮🤮 Nu te obliga nimeni sa te urci in mașinării, nu te obliga nimeni sa manaci, sa bei, așa că mâncați 💩 degeaba. Bâlciul este bucuria copiilor. Daca nu avea încredere în mâncarea de acolo, dați le mâncare acasă, dar nu le stricati bucuria , înainte de noul an scolar

  2. Manelism, meltenism, țigăneală, cocalari, curve, nespălați/te, evaziune fiscală, hoție, șpagă, gălăgie, mizerie, primitivism, incultura. Asta înseamnă bâlciul de la Vaslui. Sa nu mai pomenesc când o veni țărănoii de la Muntenii de Sus și Văleni, exclusiv pentru scandal și bătaie. Dumnezeu cu mila.

  3. Ce se mai vaita unii besinosi pe aici ca nu se dau bonuri fiscale!!!! Poate le mai dadeau 2 lei la pensie daca astia din balci eliberau bonuri. Si totusi besinosii astia nu se vaita cand nu primesc bon la piata, la Zilele Vasluiului sau la alte evenimente organizate chiar de primarie. Numai la balci va pute, dar in rest nu. Vai de capul vostru.

    • Bâlciul înseamnă șpagi, evaziune fiscală, meltenism, grobianism, mizerie, manele, curve și multă gălăgie. La piață merg la un producător să-mi iau o kila de cartofi sau roșii nu cu tona. Iar mizeria de bâlci e o chestie opțională nu o necesitate precum piața, redusule cognitiv ce ești. Acu’ priceput-ai, protozoareo? Ții partea hoților, țiganilor și evazionisti lor care sunt în cârdașie cu autoritățile locale corupte, opăritule inghinal ce ești? Câtă pușcărie ai făcut, scursuro?

  4. Asteptam babuinii di la valeni, munteni sa.si cari pumni si pisioare ca de..balși fara oleaca di bataie, nu sâ poati🤮🤮🤮
    Oi da pintru carutâ..nu sunt locuri? Câ si ei sunt lumi…țaranii nostri..fasiti discriminari…
    Ps..Sa ma 💩💩💩💩 pi balsiul vostru di microbi..

  5. Nu da nimeni un bon fiscal, un focar de infecție evaziune fiscală și muncă la negru. Autoritățile statului dorm . Cum se poate servi masa în acele condiții?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.