spot_img
16.7 C
Vaslui
07-sept.-2024
spot_img

Cinci absolvenți ai Academiei de Poliție din București, repartizați la IPJ Vaslui

- Advertisement -

FORȚE PROASPETE… Cinci absolvenți ai Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București și-au început cariera de polițiști în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. Aceștia fac parte din promoția iulie 2024 și tocmai au depus jurământul de credință. În funcție de mediile obținute, proaspeții absolvenți au fost repartizați pe funcțiile vacante disponibile, avându-se în vedere situația operativă înregistrată, precum și creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Astfel, ofițerii de poliție urmează să-și desfășoare activitatea la Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, Secția 3 Poliție Rurală Bârlad și Secția 8 Poliție Rurală Iana, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad. “Până la terminarea perioadei de tutelă, proaspeții absolvenți vor beneficia de sprijinul colegilor cu experiență și vor fi implicați în rezolvarea problemelor comunității în mijlocul căreia își vor desfășura activitatea. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui le urează tinerilor mult succes în carieră și îi asigură de tot sprijinul în ceea ce privește îndeplinirea atribuțiilor profesionale!”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Da …cinnci slugi perfecte viitori borfași cu găndul la pensii speciale ,funcții ,combinații cu infractorii și ticăloșii din politica mafiotă vasluiană !

  2. Săracii degeaba învață și fac academia că in ziua de azi contează să fii in politică,ei nu au nevoie de oameni deștepți .Ei au nevoie de marionete nu de oameni deștepți.Ce școală militară are șeful IPJ și cum i-au fost date gradele?

    • Corect dar ce mai conteaza cand IPJ Vaslui este condus de unul mai hab arnist ca tinerii absolventi! Si cand militienii imbracati in uniforma arata ca membrii unei fanfare! Iar unii dintre ei chiar sunt lautari in meseria lor!

    • Explicația este ca a urmat cursurile de master profesional din cadrul academiei, el fiind deja agent de politie, iar la finalizarea cursurilor a fost echivalat gradul de ofițer cu cel pe care îl avea ca agent.

      • Pai daca e absolvent al unui curs de master nu inseamna ca a absolvit cursurile de licenta ale Academiei! Orice militica care face facultatea la privat poate sa faca un master, pe bani, la Academia de Politie dar asta nu inseamna ca e absolvent al acestei institutii de invatament!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.