spot_img
16.7 C
Vaslui
07-sept.-2024
spot_img

După ce și-au făcut încălzirea cu “mascații” de la IPJ Vaslui, rromii din Murgeni s-au dat în stambă și pe străzile din Marea Britanie (VIDEO)

- Advertisement -

CONFLICT EXTERN… Vremurile când clanurile Murui și Sandu se duelau cu săbii și topoare pe străzile din Murgeni au apus. Acum, rromii din micul oraș vasluian și-au internaționalizat războiul, ducând lupte de gherilă cu polițiștii din Marea Britanie. Sute de indivizi au creat haos, joi seara, pe străzile din Leeds, au răsturnat o maşină de poliţie, au incendiat autobuze şi au distrus cu bâtele tot ce le-a căzut în mână, iar printre ei s-au aflat și mai mulți cetățeni din Murgeni, stabiliți în Anglia. Românilor li s-au alăturat alte sute de emigranţi, cartierul unde a avut loc incidentul fiind locuint în proporție de 40% de musulmani. Poliţiştii veniţi să-i liniştească mai tare au agitat spiritele. Scandalul a pornit după ce serviciile sociale au încercat să preia copiii unei familii de rromi penticostali, de loc din județul Iași.

Scene șocante, extrem de violente au fost filmate în orașul Leeds din Anglia. Sute de români furioşi, înarmaţi cu bâte, au pornit o revoltă pe străzi. Indivizii, printre ei mulţi copii, ţipă, lovesc şi distrug tot ce prind. „Rămânem în istorie! Să vină mascaţii de la Bucureşti! Şi pe ăia îi dărâmăm!”, spune un român. Acestora li se alătură şi alţi emigranţi. Cu toţii sunt de neoprit. Răstoarnă o maşină de poliţie şi o distrug complet. Doi indivizi, care se aud vorbind româneşte, dau foc unui autobuz. Totul a pornit de la o familie de români din comunitate. Autorităţile britanice au venit să le ia copiii după ce bebeluşul lor de 7 luni a ajuns la spital cu o rană la cap. Medicii care l-au ingrijit pe copil au anunţat serviciile sociale. Angajaţii de le Servicii Sociale s-au dus la familie să afle cum s-a lovit bebelușul și aşa a început scandalul.


Rromii din Murgeni, alături de frații lor 

Potrivit surselor noastre, în cartierul HareHills din Leeds, unde a avut loc confruntarea dintre români și polițiștii britanici, locuiesc și peste 100 de cetățeni din Murgeni, care joi după-amiază au fost în prima linie a revoltei. Deși familia lăsată fără copii de Asistența Socială britanică este dintr-o comună ieșeană, murgenenii s-au solidarizat cu aceasta și au ieșit cu mic cu mare în stradă, contribuind din plin la haosul de pe străzile orașului Leeds. Oamenii au răsturnat o maşină de poliție și au dat foc unui autobuz. Românilor li s-au alăturat sute de emigranți, majoritatea din țări africane. “Să rămână-n istorie! Să vină mascații de la București că și pe ăia-i dărâmăm”, se aude într-o înregistrare a momentului când mulţimea de oameni răstoarnă mașina de poliție. Zeci de polițiști au intervenit, încercând să calmeze spiritele, dar iniţial au fost fugăriţi de mulțimea dezlănțuită, înainte de a interveni scutierii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. Daca si-ar educa copiii si i-ar trimite la scoala ar fi de plans situatia tiganilor, dar in 99% din cazuri tiganii fac copii pentru ajutor social și ca sa-i puna la cersit si la furat…

  2. Diversitatea este frumusete!!! Armonie!! jos rasismul! Allah e mare, dstrugeti-va bisericile faceti moschei!! Inarmati minoritatile!!! puneti apoi minoritari in functii cheie de conducere plus poponari!! Armonie diversitate liberte egalite decapite eurropa pulii

    FALS!!!!!!!!
    asteptati sa vina raspunsul. Va veni greu dar cand va veni!! ……………………………………………………………………………….

  3. Au vazut ca liderii rrimilor fac minuni, scapa și i i scapa de sanctiuni pe rromi, continua cu actiuni impotriva oamenilor legii. Sustinerea cu voturi la partid baniii , si mediatorul intre rromi si org. Justitiei astea sunt argumentele pentru care rromii continua sa…. culmea ca rromii cu bani de la Murgeni se muta mai aproape de lider la Zorleni si Bărlad. Ura!!!! Se tiganeste Romănia..

  4. Nu au adversar țiganii și de fapt nu au avut niciodată, de a lungul istoriei au făcut ce au vrut.
    Doar Antonescu i a pus cu ciocul pe scurmace dar a plătit cu viața pentru asta.

  5. Da da …..numai că acolo păduchioșii nespălați jegoși or să meargă la BULĂU 1000% ….nu merge cu șpăgulița la milițică cu sifonatul cu șpăgulița la avocat pt. procurori ehe multe și mărunte ….tupeu maxim de oligofreni împuțiți , gunoaie umane nespălate bestii .

  6. Asta este rodul democrației occidentale. Acești cetățeni cu drepturi, ar mai face așa ceva dacă se aflau în Rusia sau Corea de Nord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.