spot_img
21.9 C
Vaslui
03-iul.-2024
spot_img

Își cer banii! Memorii la FRF și AJF împotriva echipelor CSM Vaslui și CSO Negrești

- Advertisement -
JUNIORI… Unirea Negrești, club exclusiv de copii și juniori, are de primit 29.000 de lei pentru grilele de formare a jucătorilor de la CSM Vaslui și CSO Negrești.

PROBLEME… Florin Mardare, președintele clubului Unirea Negrești, a depus memorii la FRF și AJF Vaslui și așteaptă banii pentru grilele de formare a mai multor jucători care au semnat contracte de profesioniști cu CSM Vaslui și CSO Negrești. În total, Unirea Negrești ar trebui să încaseze 29.000 de lei.

Clubul condus de Mardare, fost portar în Divizia B, la Onești, solicită ca federația să oblige CSM Vaslui să plătească grila de formare a jucătorului Eduard Cuzuc, în valoare de 9.000 de lei. Cuzuc a început fotbalul la Unirea Negrești, fiind legitimat de la vârsta de 12 ani până la 18 ani. În această perioadă, fundașul a fost împrumutat timp de 4 ani la LPS Vaslui. Tot sub formă de împrumut a evoluat și la Rapid Brodoc, în Liga 3, după care a semnat primul contract de jucător profesionist, cu CSM Vaslui. Grila de formare se achită atunci când jucătorul semnează primul contract de jucător profesionist. La Liga 3, grila pe un an de zile este de 1500 lei, iar la nivelul Ligii 4, de 700 lei. “Zilele trecute, am făcut un memoriu la Federația Română de Fotbal privind grila de formare a jucătorului Eduard Cuzuc. Este vorba despre 9.000 de lei, o sumă mică pentru un club de Liga 3, dar foarte importantă pentru un club de juniori. Am trimis o adresă către CSM Vaslui pe 10 aprilie și nici în ziua de astăzi nu am primit niciun răspuns. Am întrebat un oficial al clubului, dar se făcea că plouă. A uitat că atunci când au semnat cu jucătorul mi-au promis că vor plăti grila. Neseriozitatea celor de la CSM Vaslui ne pune în situația de a nu le mai da jucători pe viitor”, ne-a declarat Florin Mardare, președintele clubului Unirea Negrești. De asemenea, clubul negreștean a făcut memoriu și la AJF Vaslui, împotriva Clubului Sportiv Orășenesc (CSO) Negrești, prin care solicită 20.000 de lei, după ce echipa antrenată de Bîrnoveanu le-a făcut contracte de profesioniști la 6 din cei 9 foști jucători ai Unirii Negrești. “În ceea ce privește CSO Negrești, nu pot să spun decât că eu am fost bine intenționat. Le-am dat jucătorii gratis, dar dacă ei le-au făcut contracte de profesioniști e normal ca Unirea Negrești, clubul care i-a crescut, să primească banii pentru grila de formare”, a adăugat Mardare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.