spot_img
30 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

O shaormerie din Vaslui vrea să-i premieze pe elevii care obțin note de 10 la BAC!

- Advertisement -

UN ALTFEL DE PREMIU… O shaormerie din Vaslui are o inițiativă specială de susținere și recunoaștere a performanței școlare. Este vorba despre shaormeria Dania, care vrea să-i răsplătească pe elevii care obțin 10 la BAC cu câte o masă. “Dorim să sărbătorim reușitele acestor tineri și să le arătăm că munca și dedicarea lor nu trec neobservate. Prin acest gest, vrem să le oferim un mic moment de răsfăț și să-i încurajăm să continue pe drumul performanței”, a declarat Fadi Habron, administratorul restaurantului Dania Vaslui.

Elevii care doresc să profite de această ofertă trebuie doar să prezinte rezultatele publicate pe edu.ro și un act prin care să își dovedească identitatea. Nota 10 trebuie să fie obținută la oricare dintre probele scrise de la examenul de bacalaureat din sesiunea iunie 2024. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil, în perioada 24 iunie – 15 iulie, la locația Dania Vaslui de pe Strada Vidin Nr. 1, Vaslui. Această inițiativă vine în contextul în care shaormeria Dania își propune să se implice activ în comunitate și să susțină tinerii în drumul lor către succes. Prin oferirea unei mese gratuite, Dania își arată nu doar sprijinul față de educație, ci și dorința de a crea o legătură puternică cu comunitatea locală. Shaormeria Dania este cunoscută în Vaslui pentru preparatele delicioase, cu specific oriental, precum shaorma, falafel sau Kabsa. Cu vechime pe piața românească și un gust autentic Dania, shaormeria a devenit un loc preferat de tineri și familii, oferind mereu o experiență culinară memorabilă.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. N-am auzit de această shaormerie. Inițiativa aceasta mi se pare un fel de reclamă, dar e totuși lăudabil. Note de 10 cu siguranță vor fi, însă mai puțin medii de 10. Cei care au bafta unui decar pot sărbători aici. E doar o reclamă…educată.

  2. Tipic românesc…notele alea de 10 oare valorează doar cât o șaorma?!
    Asta e doar publicitate, lăsați vrăjeala cu teatrul vostru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.