spot_img
27 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

JUNIORI | LPS Vaslui, campioană la Bacău Trophy U11

- Advertisement -
DE VIITOR… Micuții fotbaliști de la LPS Vaslui, născuți în anii 2013-2014, au câștigat marele trofeul al turneului de fotbal juvenil “Bacău Trophy” U11.

CEI MAI BUNI… Un nou rezultat remarcabil pentru grupa 2013-2014 de la LPS Vaslui. Echipa pregătită de Gabriel Pană a reușit să câștige trofeul la “Bacău Trophy” U11, după ce la finalul lunii trecut s-a clasat pe locul doi la “Golești Cup”. În finala turneului de la Bacău, LPS-ul a învins Aripile Bacău, cu 1-0.

Puștii vasluieni au ieșit neînvinși din faza grupelor, unde au obținut patru victorii: 4-1 cu Inizio Focșani, 6-3 cu AS Frumoasa, 11-0 cu Voința Podul Turcului și 2-1 cu Gloria Roman. Au terminat grupa pe primul loc, cu maximum de puncte, iar în semifinale au dat piept cu Real Galați. A ieșit un meci nebun, cu răsturnări de scor și decis, cum altfel, la loviturile de departajare. Gălățenii au condus cu 2-0, 3-1 (la pauză) și 4-3, dar Vasluiul a revenit de fiecare dată și a trimis meciul la penalty-uri. LPS-iștii au fost mai inspirați, au bătut excelent toate cele trei penalty-uri, în timp ce portarul Darius Florea, care avea să fie desemnat și cel mai bun portar al turneului, a apărat o dată și a trimis LPS-ul în marea finală. În ultimul act, LPS Vaslui a învins pe Aripile 2017 Bacău, scor 1-0, singurul gol al partidei fiind reușit de Rareș Calinciuc. Iată lotul campionilor de la LPS Vaslui: Matei Iancu, Darius Florea, Mihnea Maxim (portari), Matei Cazacu, David Tabără, Ștefan Lapa, Ionel Chiriac, David Nicuță, Răzvan Andronic, Sasha Chiscop, Luca Ciobanu, Teodor Onică, Cristian Istrate, Rareș Calinciuc, Luca Beleuță, Serafim Afrăsinei, Lucas Radu, Casian Luca, Matei Diaconu (jucători de câmp). Antrenor: Gabriel Pană. La turneul de la Bacău au participat 20 de echipe din județele Vaslui, Iași, Vrancea, Neamț, Bacău, Galați, Ialomița și Brăila.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.