spot_img
16.3 C
Vaslui
29-sept.-2024
spot_img

VIDEO | La Vaslui nu se bea, se strânge gunoiul frumos

- Advertisement -

După înfrângerea dureroasa, cu parfum de colonie de ieri seara, rămânem cu o imaginea frumoasă a Vasluiului care au ieșit cu mic cu mare la Teatrul de Vară pentru a urmări meciul naționalei noastre, fără ca pensionarii mofturosi care locuiesc în zona centrală să se mai supere că nu pot dormi. O imagine surprinsă de fotoreporterii Vremea Nouă arată că vasluienii veniți la Fan Zone, față de cei care vin de obicei la Hora din Străbuni sau Zilele Vasluiului sunt civilizați. Uitați-vă cât de frumos au pus sticlele goale sau paharele de bere în jurul coșului de gunoi arhiplin.

Vasluienii au văzut meciul alături cu perla lui Hagi, Louis Munteanu. România ar fi avut șansa unui egal, dacă se dădea penalty în min. 68

În mijlocul suporterilor veniți la Fan Zone a fost și vedeta Fiorentinei, vasluianul Louis Munteanu. Discret acesta a urmărit meciul, împreună cu fratele său, cu sufletul la gură și au văzut travaliu colegilor săi, care s-a luptat până la ultima picătură pentru a marca. Poate dacă arbitru ar fi fost mai “generos” cu românii, în minutul 66, ar fi fost penalty pentru România. Faes a degajat balonul în mâna lui Tielemans și arbitru sau cei din camera VAR ar fi trebuit să de-a lovitură de la 11 metri. Dar arbitru polonez a ignorat faza și mai mult a validat si golul lui Kevin de Bruyne de 2-0. În opinia mai multor arbitri din țară, Kevin de Bruyne l-a fault pe portarul Niță.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

12 COMENTARII

  1. Bombardierule, de cand a ajuns o norma de bun simt sa fie motiv de mandrie? De ce nu ti-ai dat numele bombardierule, sa stim macart pe cine sa te injuram direct.
    Dom’ Primar, care e motivul pentru care tre sa suportam noi harmalaia asta de tineri consumand alcool, injurand si manand seminte? De ce nu-i duci la marginea orasului sa se uite la meciuri, in parcare la Kaufland lau pe terenurile de sport?

    Tot fanzonul asta e o mare tampenie… nu mai pot oamenii decenti cu copii sa se relaxeze in parcul de la teatrul de vara…

  2. Gunoaiele erau puse acolo sub geamul vostru că să faceți un ban reciclandu-le. Campania a trecut, bani nu mai aveți. 50 de bani pt un pet e un preț bun. Hai, încolonarea la strâns doze și pet-uri și lăsați pensionarii „împace” !

  3. Un articol scris de un agramat cu iz de cocalar caruia i se par extravagante notiunile de respect si bun simt. Ordinea si linistea publica nu e doar pentru pensionari, musiu.

  4. În imaginile filmate se vede că 99,9% din „suporteri” sunt bărbați = cei mai mulți băieți. Este și unul care face pe-a șeful, cu un megafon. Se dau și mari cântăreți, dar nu le iese.

    Dacă vă uitați pe listele cu cei mai buni elevi, la olimpiade, la bacalaureat, la admitere la medicină, mai nou și la informatică (!), majoritatea sunt fete! Am participat odată la un eveniment, într-un centru universitar, și la sfârșit gazdele au invitat pe scenă voluntarii care au contribuit fără să fie plătiți la buna desfășurare. Erau doar fete, studente. Am întrebat un organizator de ce nu sunt și băieți. Mi-a spus că băieții sunt ocupați cu pariurile sportive, cu berea, cu micii, cu pălăvrăgeala fără rost cu orele, și că sunt „leneși” (chiar așa a spus).

    Recent, Banca Națională a României a anunțat că majoritatea tranzacțiilor cu cardul din România au ca obiect plata unor pariuri sportive, o nouă boală, o dependență aparent invizibilă dar cu efecte nefaste. Un avocat îmi spunea: Cele mai răspândite motive de divorț sunt pariurile sportive și jocurile de noroc.

    Aș putea să pariez că toți pariorii din acele imagini au pierdut aseară o mulțime de-a bani.

  5. După ce că se plimbă toată ziua cu autobuzul, dorm când au chef, cât au chef, că au timp liber berechet (doar sunt pensionari), tot ei fac gât dom’le și vor numai liniște. Da’ in orașul ăsta nu sunt numai pensionari, așa că n-au decât să înghita in sec când este vreun eveniment…

  6. ”Pensionari mofturosi”??? Să vă fie rusine pentru asemenea exprimare!
    Bunul simt, civilizatia nu sunt mofturi! Ah, am uitat, normalitatea a devenit un moft.

  7. În campania electorală, când Arcăleanu inunda presa cu bani, VN vorbea frumos de pensionarii din municipiul Vaslui și ne explica că bieții de ei merită bani cu nemiluita și de Crăciun (500 lei) și de Paște (alți 500 lei) și pentru medicamente (alți 1.000 lei). Campania electorală s-a terminat (momentan), banii primiți de presă de la Arcăleanu s-au cheltuit deja, așa că acum, dintr-o dată, VN nu mai plânge de milă pensionarilor, ci dimpotrivă VN critică fără milă pensionarii că ar „mofturoși.” Adică cetățenii care vor liniște, aer fără fum de țigară în propriile lor apartamente sunt „mofturoși”, cer ceva la care nu ar avea dreptul și nici nu le este de strictă necesitate, în timp ce cetățenii care vor să vadă meciuri pe un ecran gigantic, pe domeniul public, fumând, bând, cu zgomote, chiar și după ora 22, bieții de ei, doresc doar „strictul necesar”, nu „mofturi” și au drepturi inviolabile să facă așa ceva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.