spot_img
30 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

VIDEO | Sorin Chelmu anunță că AUR Vaslui intră în bătălia pentru alegerea viitorului președinte al țării

- Advertisement -

GRĂBIȚI… Nici bine nu s-a uscat cerneala pe procesele verbale de la alegerile locale, că AUR Vaslui intră în febra pregătirilor pentru alegerile prezidențiale. Prin vocea lui Sorin Chelmu, AUR anunță lansarea candidaturii a liderului de la București, George Simion. Însă patrioții au o dilemă. Nu știu când vor fi aceste alegeri. PNL le vrea în Decembrie, de Crăciun, PSD vrea în Septembrie, când se numără bobocii. “Înainte de toate vreau să le mulțumesc colegilor pentru eforturile depuse în campania pentru alegerile locale. Am reușit să obținem un scor bun pentru un partid relativ nou înființat, dar cu un viitor frumos în față. Sâmbăta trecută, George Simion și-a lansat candidatura. A fost primul care a făcut lucrul acesta ca și în urmă cu un an, când am fost primii care am lansat candidaturile la alegerile Europarlamentare. Așteptăm cu interes deciziile guvernanților, mai ales că acum sunt discuții legate de perioada când alegerile prezidențiale și parlamentare vor avea loc. Noi sperăm la o decizie în cel mai scurt timp. Chiar dacă George Simion este singurul politician care și-a lansat candidatura, noi presupunem că în luptă vor fi aruncați candidați ca Ciucă, Ciolacu sau Geoană (Nicolae Ciucă – lider PNL, Maricel Ciolacu – lider PSD, Mircea Geoană – secretar general adjunct NATO – n.r.), oameni care au obosit să facă politică”, spune liderul AUR Vaslui, Sorin Chelmu.

Recalcularea pensiilor și majorarea salariului minim pe economie, un risc pentru bugetul României

O altă temă de discuții abordată de către Sorin Chelmu a fost aceea a recalculării pensiilor și a majorării salariului minim pe economie. În opinia sa, cele două sunt, de fapt, praf în ochii electoratului, în condițiile în care banii obținuți în plus nu acoperă inflația care și anul acesta și anul trecut, au depășit toate estimările. În plus, Sorin Chelmu spune că gaura bugetară va fi una greu de acoperit, iar România riscă să piardă sprijinul financiar al Uniunii Europene. “Am auzit, zilele trecute, știri care trec foarte ușor neobservate privind nivelul de trai al românilor, în condițiile în care am înregistrat un deficit bugetar mult mai mare decât cel scontat. Anul acesta suntem cu cea mai mare inflație. În schimb, riscăm stoparea fondurilor alocate României. Majorările salariale (salariul minim pe economie – n.r.) și recalcularea pensiilor, în perioada în care inflația este foarte mare, nu este o măsură bună. Majorarea salariului în astfel de condiții ratează obiectivul privind micșorarea șomajului și creșterea puterii de cumpărare. Majorarea pensiiloir, o mită electorală care este, de fapt, o mare păcăleală. Dacă ne uităm ce făceai cu 100 de lei acum doi ani și ce poți face acum, îți dai seama că totul este doar o mare păcăleală. Va crește astfel gaura la buget și nu așteptăm o rectificare bugetară anul acesta”, este de părere Sorin Chelmu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Bai parlitilor, pupincuristi PSD-isti ce sunteti. Nu va place cand vin figuri noi in politica locala. Voi sunteti invatati sa ii pupati in fund pe cei ca Buzatu, Barbu, Cazacu, etc. Nu vedeti ca suntem vanduti cu tot cu copii nostri din urmatoarele doua generatii, americanilor si astora de tot ridica Lidal-uri prin oras sa aiba prostimea unde cheltuii banii trimisi de copii sau de sotii plecati sa munceasca prin afara tarii. Si uite asa se intorc banii tot la ei in afara, doar ca noi muncim pe salarii de mizerie acolo, iar ei ( Lidal , Kaufland, Metro… ect) practica cele mai mari preturi din Europa in magazinele din Romania. Bine ca e Buzatu din nou „liber” (control judiciar – un fas), cu furatul alegerilor le-a iesit, cu gentile de spagi le iese, acum au inceput cu masinaria propagandista sa dea cu noroi in altii. Nu uitati proverbul – „Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia”

  2. Ce moace au astia , frate . AUR este partid de opozitie controlata creat , finantat si complet teleghidat de adevaratii stapani ai Romaniei – sistemul de inteligenta militara al mafiei mondiale evreiesti . AUR = SRI = CIA , MOSSAD .
    Au pus un tigan anonim in fruntea partidului inventat peste noapte ca sa descurajeze adevaratii romani patrioti si nationalisti sa se grupeze in jurul acestui partid , de aia vedem numai specimene dubioase in aceasta cocina hAUR .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.