spot_img
30 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

UPDATE: Rezultatele alegerilor locale din județul Vaslui

- Advertisement -

UPDATE 00.22: NUCLEARA PSD: Lucian Braniște a câștigat Primăria Vaslui!

Nu știm încă procentul exact, dar e sigur faptul că Lucian Braniște a luat cele mai multe voturi pentru funcția de primar al Vasluiului.

UPDATE 00.18: BOMBELE PSD: Pogana, Dumești și Todirești

Cercetat penal pentru dare de mită și arestat chiar în timpul campaniei electorale, candidatul PSD Marcel Gâfu a câștigat Primăria comunei Pogana. De asemenea, tot de la PSD au câștigat la Dumești și Todirești, candidații PSD Ioniță Barnea și Petrică Simiuc.

UPDATE 00.09: Rezultate surpriză: TĂCUTA, ZĂPODENI ȘI BEREZENI!

Primul candidat AUR din județ s-a impus la Tăcuta, acolo unde candidatul Petrică Tudose a câștigat primăria.

ZĂPODENI La Primăria Zăpodeni s-a impus candidatul PSD, Ionel Chiratcu.

BEREZENI O mare supriză vine de la Berezeni, acolo unde candidatul PSD și primarul în exercițiu, Toader Dima, a pierdut alegerile în favoarea candidatului AUR, Cornel Prăjica.

UPDATE 00.01: Dumitru Boroș, reconfirmat la Bârlad. Dumitru Boroș a fost confirmat pentru un nou mandat de primar al municipiului Bârlad. Conform estimărilor, acesta a câștigat relaxat cu un procent de 45%!

UPDATE 23.45: Comunele Miclești, Ibănești și Dimitrie Cantemir, câștigate de liberali La Miclești a fost confirmat în funcție Mihai Petru, la Ibănești, George Pârlog, iar la Dimitrie Cantemir, Mihai Axinte.

Primul câștigător vine de la Huși. Ioan Ciupilan (PSD) și-a asigurat un nou mandat la Primăria Huși. Urmăriți site-ul nostru pentru a aflat toți câștigătorii. Imediat ce aflăm rezultatele le postăm aici.

Ioan Ciupilan

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

31 COMENTARII

  1. În mun. Vaslui ținând cont ca suntem în jur de 60000 populație reala au votat în jur de 10000 de persoane. Lumea nu s-a prezenta la vot deoarece nu aveau ce sa aleagă. Arcaleanu un bufon mizerabil împărțea bani din bugetul primăriei în toate părțile sfătuit probabil de cocalarii din echipa care nu prea au trecut pe la școală. Din ditamai economistu Arcaleanu am aflat cu stupoare că la firmele lui Porumboiu el a lucrat ca șeful pazei. Vlada păcat de el nu-i pentru vasluieni. Sandu a crezut ca primăria Vaslui e ca unul din depozitele lui de materiale. Braniste un inginer silvic a stat la colt fără sa iasă în evidenta cu promisiuni deșarte și câștigat exact cum era de așteptat cu asistații sociali, bazaristii și cu cei de vârsta a treia.

  2. Uraaaaaa, am scapat de vasile saracu, a fost mult, greu, dar am izbandit. O sa fie bine. Eu ma asez in fotoliu si astept.

    • Unul de la ciuma roșie….are o grămadă de treabă. Tatăl său este contabil la primăria Dragomiresti, adică o continuitate a lui Turcu Bichinet!

  3. Cat timp majoritatea salariatilor sunt la stat si Vasluiul va fi plin de asistati social, acestea vor fi rezultatele. O soarta meritata!

  4. O rusine de neiertat pentru TATARU si ONOFREI , care au dezbinat miscarea liberala in judet si au destructurat organizatii solide , precum cea din Barlad . Doar orgolii , superficialitate si aroganta, la liberalii din judetul Vaslui ! Ati ajuns unde meritati ! Nu mai avem nici o pata de culoare galbena in judet , si asta datorita voua arogantilor ! Tot judetul e ROSU ! RUSINEEEEEE

  5. Ce oraș imbătrânit! Ce oraș de asistați sociali și pomanagii! Cum să alegi tu un om care 7 ani a stat degeaba și în ultimul an a cârpit de o să ne iasă apa in apartamente! Păcat!

  6. Și Iacob de la Perieni pierde.. Tătaru, demisia, pt ca a câștigat și Trifan. … Vai de capul tau, ai îngropat PNL, turnătorule,ia.l pe Onofrei și valea..

  7. Din păcate Barladul va fi condus în continuare de o sleahta de penali ! Acesta este nivelul de cultura din Barlad! Va meritați soarta !

    • Atât se gândește în Bârlad! Nivel de gândire sub mediocru.Să îți mai educi copilul în spirit civic, să învețe, să aibă bun simț??? Nuuuu! Fă-te deputat, Sandel sau hoț, șmenar, stai acasă că vine ajutoru ‘, minte, manipulează, fă panaramă!!! Ăsta-i viitorul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.