spot_img
27 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

„Soldații” de la „Viitorul Vaslui”, protest cu măști Anonymus, împotriva corupților, șaormarilor și marionetelor care se pregătesc să ia puterea în județ (P)

- Advertisement -

ANONYMUS LA VASLUI… Protest inedit în centrul Vasluiului, organizat de Asociația „Viitorul Vaslui”. Peste 40 de oameni cu măști pe față, după modelul „Anonymus”, au venit cu pancarte împotriva politicienilor corupți, care parazitează instituțiile publice din Vaslui. Protestul lor a fost unul tăcut. Dintre aceștia, niciun lider nu a ieșit în față. Ei s-au mulțumit doar să afișeze mesajele disperării. Precum niște soldați, aceștia au ridicat deasupra capului pancartele cu mesaje precum: „Învingem hoția/ Oprim sărăcia”, pe fundal fiind poza lui Dumitru Buzatu, în ipostaza în care acesta arată viclenia. Alt mesaj, tot cu Buzatu în fundal, le-a atras atenția cetățenilor pentru ceea ce vor vota pe 9 iunie. Protestatarii au scris: „Atenție! Pleacă Pavăl, vine Altul/ Măscăriciul lui Buzatu”, iar pe fundal era ilustrat candidatul PSD-ului la Primăria Vaslui, cu o căciulă de clovn, pusă pe cap. Într-un alt mesaj, cei de la Asociația „Viitorul Vaslui” fac o comparație între Stan și Bran și cuplul pe care Buzatu vrea să îl lase moștenitor peste administrația din Vaslui, cu următorul mesaj: „Buzatu vă propune candidați de tot râsul/ Braniște și cu Trifan/ Sunt un fel de Stan și Bran”. Poate cea mai expresivă caricatură este cea în care apar cu papioane roșii Buzatu, Trifan și Solomon, alături de cei trei purceluși, cu mesajul „Cei trei politruci/Au urechi de purceluși”.

Mesajul cel mai important al Asociației „Viitorul Vaslui”: „Eu yes la vot”!

Adrian Solomon nu este iertat nici el, acesta fiind pus alături de o farfurie cu șaorma, făcându-se, probabil, referire la episodul când deputatul Solomon l-a luat de guler pe Mustafa, un șaormar din București. Sub poză era mesajul: „Voi, salată de sezon/ Ei, șaorma cu somon”. Mesajul general al protestului, purtat de mai multe persoane, a fost: „E timpul / Votăm bine”, toate pancartele având într-un colț, ca un fel de siglă, îndemnul Asociației, „Eu yes la vot”. De altfel, ținta tuturor mesajelor a fost, în principal, Braniște și Ciprian Trifan, urmașii lui Buzatu în administrația publică vasluiană. Protestul a durat în jur de 15 minute, iar grupul anonymus de la Asociația „Viitorul Vaslui” a fost format din peste 40 de persoane.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

  1. Nimic nou sub soare. Anonimii de la Vremea noua fac jocul purcelusului antibiotic. Sigur, trandafirii si-au dat cu stangu’ în Buză și merita sancționati. De cate ori n-au sancționat romanii trandafirii și…. au eșit niște căcat mari cât alianța DA, USR , dreptaci buni doar de masturbare. Mai pe înțeles copii de cadre, turnatori, si alti frustrați care s-au regulat între ei ducând la apariția comunității lgbt.

  2. Excepțional! Felicitări, oameni buni! Sunteți un exemplu pentru vasluieni și nu numai! Trebuie să scăpăm de PSD pentru ca sunt cei care ne-au adus în situația critică în care suntem acum!!! Sunt de cea mai joasă speță!!

  3. Dacă voturile noastre ar conta, voi credeți ca ne-ar mai lasa să votam,este doar să arate în fata UE ca se votează democratic,tot cei care sunt marionetele celor de mai sus cu puterea vor iesi pe funcții.
    Așa ca oricum ieșiți și votați pe oricine,stricați votul,anulați-l,ca oricum de nu ieșiți vi-l vor fura.

  4. Șaorma îl ridica….. șaorma ii dă aripi….. șaorma te face mai prost….în post….. șaorma te pune în cap….. restu nu contează….. clasa muncitoare…. cică….îl simpatizează…. dar nu îl mai votează…… pe nea gaoază….ca elita forjei proletară.. pe șaorma…. se bazează…..

  5. Și reprezentanții PNL – ului sunt în oglindă. Așa că, votați fără PSD /PNL. Pentru că aceștia oricum vor forma alianță și la nivel local. Totul pentru ciolan.

  6. Foarte tare protestul celor de la Victoria ! Civilizat, iar un mesaj mai clar de atat nu se putea. Si asta fara sa faca propaganda altui partid.
    In concluzie….orice altceva decat aceste marionete mafiote !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.