spot_img
30 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

Arcăleanu: „PSD nu vrea, dar eu voi acorda 5.000 lei pentru fiecare nou-născut în Vaslui” (P)

- Advertisement -

SOLUȚIE…Viziunea greșită și falimentară a PSD pentru municipiul Vaslui a condus la o situație critică și în ceea ce privește aspectul demografic. Astfel, de la an la an, ne confruntăm cu o îmbătrânire a populației orașului nostru concomitent cu un exod accentuat al tinerei generații care optează să plece mai ales în străinătate. Candidatul Opoziției la funcția de primar al Vasluiului, Marius Arcăleanu, a identificat o soluție pe care o va implementa imediat ce va ajunge în fruntea municipiului Vaslui.

Administrația publică vasluiană controlată de pesediști nu a elaborat nici măcar un minim program care să amelioreze această hemoragie socială. Strategia perfidă a PSD a fost mereu aceea de a-i face pe locuitori să se mulțumească cu foarte puțin, doar cu scopul de a-i ține captivi și pentru a-și asigura voturile atunci când vin alegerile. Practic, avem de-a face cu o degradare programată a calității vieții în municipiul Vaslui și cu o neglijare continuă a interesului comunitar din partea PSD. „Atrag atenția asupra acestei situații foarte grave cu care ne confruntăm și pe care PSD-ul o ascunde mereu sub preș: populația Vasluiului scade continuu și devine tot mai îmbătrânită. Tinerii părăsesc Vasluiul imediat ce finalizează studiile medii sau universitare. Orașul pur și simplu se depopulează de la an la an. Una din cauzele majore este aceea că PSD a pus la pământ economia vasluiană, iar tinerii nu își pot găsi un rost în viață în orașul lor natal, unde să aibă un loc de muncă bine plătit și să-și întemeieze o familie”, spune economistul Marius Arcăleanu, liderul și favoritul Opoziției la funcția de Primar al Municipiului Vaslui.

O nouă prioritate: natalitatea în Vaslui

O primă măsură anunțată de candidatul Alianței Dreapta Unită este aceea de a încuraja natalitatea în municipiu. Astfel, ca Primar al Vasluiului, Marius Arcăleanu va acorda un stimulent financiar de 5000 lei pentru fiecare familie, cu domiciliul în muncipiu, la venirea pe lume a unui copil. Pentru fiecare nou-născut, acești bani se vor adăuga veniturilor respectivei familii. „Eu voi pune rapid în practică ceea ce s-ar fi putut face de ani și ani de zile pentru tinerele familii vasluiene. PSD s-a arătat foarte deranjat de programul meu de guvernare locală și se opune acestei măsuri. Dar nu mă vor opri, merg înainte pentru că avem nevoie să asigurăm un spor natural pozitiv și sănătos în municipiul nostru. Desigur, această măsură merge în paralel cu toată viziunea mea de dezvoltare economică într-un ritm rapid, de atragere a investitorilor puternici care să genereze locuri de muncă bine plătite”, a adăugat economistul Marius Arcăleanu.

Acest material a fost comandat de PARTIDUL FORȚA DREPTEI FILIALA JUDEȚEANĂ VASLUI (parte a alianței electorale „Alianța DREAPTA UNITĂ USR-PMP-FORȚA DREPTEI”) și realizat de operatorii economici SC AD FONTES ELITE SRL si SC Vremea Nouă, Cod identificare al mandatarului financiar coordonator 21240063.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

  1. Am vrut să te votez ,dar ce diferența între tine și partidul putere dai 5ooo din banii tăi, nu cred .Ba proști ne mai credeți am crezut că ai viziunui Economice ,pt Județul Vaslui dar se pare că nai înțeles nimic.

  2. ..păi mergeți până la capăt. Fiți-le și naș de botez.. Iar ca nume puneți-le :
    Cincimii_unu, Cincimii_doi, Cincimii_trei.., pupa-i-ar mama pe ei..

    Altfel, ar putea fi sabotată producția de prezervative (o mână criminală, cu acul, pe vaporul care vine din China..).
    Cred c-ar ieși mai ieftin. Mai rămâne ceva și la bugetul Pimăriei..

  3. Bai economistu lui pește tu știi câți copii se nasc în Vaslui într-un an? De unde ei bani ca să poți da la toți? Iar să presupunem prin absurd ca această gogoasa electorala s-ar transpune în realitate, Vasluiul ar deveni un oraș 100% cu cetățeni de culoare și cu toate scursurile societății care se vor înmulți ca iepurii.

  4. In tot judetul banul public este furat prin firmele de partid: Nomis 2003 patron Simion Catalin, Urban Proiect Andi Dumitrasc fiul psd istuil care s a spanzurat, Transmir Popica si Savin, Mobilzone Iamandi. Toate aceste firme au dat spagi primarilor de comune si oras, zeciuiala lui Buzatu. Dar mafoa PSD asa actioneaza in toata tara. Macar acum in al 12 lea ceas sa ne trezim romanilor! Sa mai amintim de covid care a fost o crima din partea lor si ne au omorat rudele. Biserica este implicata in campania electorala pentru a se imbogati hotii. Pe 9 iunie scapam judetul de ciuma rosie

  5. Citind aberațiile lui Arcaleanu stai și te întrebi de ce Vasluienii sunt pedepsiti ca din 4 în 4 ani să aibă candidați la primărie din ce in ce mai slabi pregatiti intelectual. Oare consilierii lui de campani își bat joc de el sau Arcaleanu crede ca populația Vasluiului e formata numai din asistați sociali și interlopi.

  6. O altă pomană electorală! Creștem natalitatea in rândul celor care nu au servici, trăiesc din ajutoare sociale, îar educația e rămasă , undeva in cuier!

  7. Gândiți prost , domnule! Dacă s-ar aloca această sumă, s-ar incuraja ”nemunca”,vorba lui Petre Roman. Deja se trăiește din alocații, o mare parte din populație face acest lucru. Dacă s-ar plăti aceste sume,plus ajutor social, natalitatea unei anumite părți a populației va crește exponențial. Nu cuimva chiar se dorește acest lucru? Românul să muncească, leneșul să primească și să se inmulțească! Ce parte a electoratului vizați? Gândiți-vă ce parte a electoratului pierdeți cu aceste promisiuni absolut fanteziste și periculoase pentru ordinea socială.

  8. Dacă nu-i dai din buzunarul propriu și asta-i sigur, trebuie să-i dai din bugetul primăriei și nu știu dacă toți vasluienii vor ca banii lor sa fie dați ba la pensionari, ba la nou născuți, unde mai pui că trebuie să fie de acord și consiliul local, așa că ar fi decent să nu mai promiți lucruri pe care știi și știm și noi că nu le poți face. Dar de, campania electorală suportă orice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.