spot_img
30 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

Ce chin, ce jale! Salvare cu mari emoții pentru CSM Vaslui

- Advertisement -

VICTORIOȘI… CSM Vaslui se menține în Liga Zimbrilor. Handbaliștii vasluieni s-au chinuit cu ocupanta locului 4 în liga secundă, CSM Făgăraș, dar au învins pe final, la o diferență de un singur gol, 25-24 (10-11).

După succesul cu CSM Oradea (37-30), CSM Vaslui s-a impus dramatic în fața celor de la CSM Făgăraș, 25-24. Prima repriză a fost una umăr la umăr, tabela arătând de 7 ori egalitatea între cele două echipe, nici nu simțeai că există o diferență de un eșalon între cele două formații. Cea mai mare diferență a fost de doar două goluri, înregistrată în trei rânduri în favoarea formației din Făgăraș, 3-5, 4-6 și 5-7, în timp ce Vasluiul a condus doar de trei ori în prima repriză, 1-0, 8-7 și 9-8. La pauză, gazdele au intrat la vestiare cu un avans minim, 10-11. Repriza secundă s-a desfășurat sub aceleași coordonate, ambele formații trecând pe rând la conducere. Cu șapte minute înainte de final, Făgărașul a condus cu trei goluri, 19-22, însă avantajul nu a durat, pentru că CSM-eii au reușit revină și să intre în avantaj, 25-23 în minutul 60. Asta și pentru că a evoluat în superioritate numerică în patru din ultimele șapte minute ale întâlnirii. S-a terminat 25-24, iar CSM Vaslui se mai salvează o dată cu marii emoții, așa cum s-a întâmplat și în sezonul trecut al Ligii Zimbrilor.

CSM Vaslui rămâne fără antrenor

Adus de CSM Vaslui în luna noiembrie a anului trecut, Ovidiu Mihăilă a salvat echipa de la retrogradare la baraj, după victoriile cu Oradea și Făgăraș. Numai că, Mihăilă a decis să nu mai continue ca antrenor la CSM Vaslui. semnând deja în Liga Florilor, cu SCM Craiova, așa cum Vremea Nouă a anunCSMțat încă din luna februarie.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.