spot_img
30 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

Handbaliștii de la LPS Vaslui, în luptă pentru medalii

- Advertisement -

CALIFICARE… Performanță deosebită a handbaliștilor juniori 3 de la LPS Vaslui. Trupa pregătită de Sebastian Hagiu și Cristi Enache s-a calificat între primele patru echipe din țară și se va lupta pentru medalii.

Juniorii vasluieni au obținut biletele pentru semifinale după disputarea primelor două jocuri din faza grupelor de la turneul final al Campionatului Național – Juniori 3 de la Plopeni: 33-32 (16-20) cu HC “Talentul este Cheia” București și 31-25 (17-12) cu ACS “Ștefan Birtalan” București. Cel mai greu meci a fost cel din prima etapă, cu TEC București, când vasluienii s-au impus la ultima fază a meciului, printr-un gol marcat de Raul Enache, din aruncare de la 7 metri, după ce la pauză bucureștenii au condus cu patru goluri, 16-20. În ultimul meci, pentru desemnarea clasamentului final al grupei 1, LPS Vaslui a terminat la egalitate cu HC Buzău, 37-37 (23-22), fiind egalați la ultima fază a meciului. LPS-iștii încheie grupa pe locul doi, iar în semifinale va juca, astăzi, de la ora 16:00.

Cine sunt jucătorii care au obținut calificarea

Echipa de juniori 3 de la LPS Vaslui este formată din handbaliști născuți în anii 2009 și 2010. Iată lotul echipei vasluiene: Alessio Brașoveanu, Teodor Ștefan Bortă, Ionuț Smîntînă (portari), Vlad Mihai Toșu, Paul Ilieș, Denis Pavelescu, Roberto Arhire, Andrei Enache (linia de 9 metri), Rareș Buzatu, George Bocăneț, Sebastian Iacob, Cosmin Andrei Popa (extreme), Andrei Iftene, Daniel Cîrlan (pivoți). Antrenori: Sebastian Hagiu și Cristinel Enache.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.