spot_img
27 C
Vaslui
29-iun.-2024
spot_img

Mihai Botez (ADU) propune 10 măsuri concrete la Consiliul Județean Vaslui pentru a pune județul pe drumul cel bun (P)

- Advertisement -

OM CINSTIT… Mihai Botez, candidatul Alianței Dreapta Unită (ADU) pentru președinția Consiliului Județean Vaslui, își propune să eficientizeze cea mai importantă instituție din județul Vaslui, prin 10 măsuri concrete. Deputatul nu își mai dorește ca mașinile Consiliului Județean Vaslui să fie folosite pentru deplasări la agențiile de pariuri și nici ca primăriile din județ să fie sprijinite pe criteriul obedienței, ci ținându-se cont de interesul real al comunităților.

Județul Vaslui nu mai are nevoie de un Consiliu Județean ineficient, în care angajații să fie simpli executanți ai ordinelor președintelui, ci au nevoie de o instituție deschisă, transparentă și performantă. Mihai Botez, candidatul ADU la președinția CJ Vaslui, are 10 măsuri concrete, care vor pune județul Vaslui pe drumul cel bun. “Sunt Mihai Botez și candidez din partea Alianței Dreapta Unită (USR-PMP-Forța Dreptei) pentru Președinția Consiliului Județean Vaslui. Pe 9 iunie, vasluienii vor avea o alegere clară pe buletinul de vot, iar singura alegere care poate să dezvolte județul Vaslui este echipa Alianței Dreapta Unită. Actuala guvernare a încercat să bulverseze cetățenii, comasând alegerile locale cu cele europarlamentare, în speranța că în cele din urmă se va prezenta la vot doar activul de partid. PSD a arătat la Vaslui din ce aluat e făcut și trebuie să înțeleagă mesajul cetățenilor că nu putem tolera hoția, șantajul și incompetența în conducerea județului. Au furat până acum, dar nu trebuie să-i lăsăm să ne fure și viitorul. Vasluienii pot alege un om cinstit!

Propun 10 măsuri cinstite, care să pună județul pe drumul cel bun:

1. Depesedizare instituțională
Rețeaua de neamuri și relații pe linie de partid trebuie să dispară. Criterii de performanță și evaluare a aparatului administrativ.

2. Transparență administrativă
Cetățeanul informat despre buget, strategii și proiecte de dezvoltare. Dezbaterea publică ca instrument de fundamentare a deciziei.

3. Achiziții curate
Transparența achizițiilor și contractelor cu încredințare directă. Eliminarea mecanismului de sifonare a banului public pentru firmele de casă și de partid abonate.

4. Investiții realiste
Vă mai amintiți clădirea dărâmată de vânt din proiectul „Pe urmele lui Ștefan cel Mare” de 1,5 milioane euro? Sau despre asfaltările de drumuri județene pe care nu circulă nimeni?

5. GPS pe mașini
Mașinile de serviciu nu vor mai fi pentru mers la pariuri și cărat cumpărături. Reducem drastic consumul de carburant.

6. Transport intrajudețean
Licitații cu rutele puse la „pachet”: să nu primeze profitul, ci mobilitatea tuturor vasluienilor. Să nu mai avem situații de comunități izolate, rupte de accesul spre locul de muncă sau spre servicii medicale.

7. Sport la îndemâna oricui
Infrastructură sportivă pentru amatori și sportul de masă. Sprijin pentru sportul școlar vasluian, nu pentru sala de haltere din Republica Moldova.

8. Alocări pentru primării
Nu pe bază de culoare politică și obediență, ci pentru interesul comunității. Cu proiecte justificate și argumentate. Să nu mai plătim din banii vasluienilor decontările de la spectacolele omagiale.

9. Organigramă performantă
Prea mulți șefi doar pentru a primi sporul de șef. Prea multe posturi cu comandă de la partid: nimeni n-a îndrăznit să-i atingă pe consilierii lui Buzatu, care au luat salariu 3 luni fără a consilia pe nimeni.

10. Banii la vedere
Va fi publică orice cheltuială de cazare, masă, transport intern și extern, diurnă, cadouri, protocol și sursele de finanțare pentru deplasări.

Pe 9 iunie, mesajul vasluienilor va fi clar. Vasluienii vor alege o Românie modernă. Vasluienii vor alege un om cinstit!

Material de propagandă electorală realizat de Vreme Nouă, la comanda Partidului Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită”). CMF: 21240009.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Când se va transforma Centrul Medico Social de la Codaesti intr-un Centru performant,ca acolo e un fel Azil fără nicio șansă de recuperare! Atata timp cat este condus de doua lichele binecunoscute și din
    presa,apropiați ai baronului cu banii din portbagaj,se va continua cu ineficienta lui.Asteptam ca DNA-ul sa le cerceteze activitatea pentru ca acolo este spoiala pe dinafara,care nu arata ce este în interior!!!Cat a costat reabilitarea și cât s-a făcut cu banii cheltuiți!?

    • Uăi VASLUIENE pesedistii & penelistii sunt cancerul politicii din romănia criminalli revolutiei 89 ,mineriade , evenimentele TĂRGU MURES ….ILIESCU ,NASTASE , ROMAN. De hoți nu mai spun le-am perdut numarul celor de la pîsîdî , portbagaje cu bani …….ăștia de la USR își merită soarta pt că au intrat la guvernare cu borfașii de la pînîlî sunt pe TOBOGAN la revedere au avut o șansă .

  2. Poate va gândiți și la copii orfani din centre care sunt bătuți și înfometați, se fura din bani, haine, mâncare ajutoare și nimeni nu ia nicio masura, poate trebuie schimbata conducerea și tot personalul angajat cu șpagă.

  3. Masuri populist-securiste impotriva adversarului politic,fara niciun efect asupra cetateanului impovarat de taxe,impozite,legi inepte!

    • Măsurile nu sunt împotriva adversarului politic, ci împotriva risipei banului public.
      Trebuie să avem grijă de resursele noastre și să le folosim chibzuit tocmai pentru cetățeni.
      Taxele și impozitele mari sunt puse tocmai de acești adversari politici care fură din banii publici și apoi trebuie să ne mărească taxele tuturor pentru că nu pun osul la treabă să eficientizeze în mod real modul de funcționare a instituțiilor publice.

  4. Felicitari, Domnule Deputat! Sper ca vasluienii sa voteze avand in minte imaginea portbagajului si a frigiderului ticsite de bani, petrecerile desantate la care participa aparatul de casa al PSD, in timp ce oamenii care muncesc si construiesc acest judet isi chibzuiesc cu greu ultimul banut .

    Succes !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.