spot_img
10 C
Vaslui
25-oct.-2024
spot_img

Ierarh ortodox, despre sfințirea Cazinoului din Vatra Dornei: „Nu s-au jucat niciodată jocuri de noroc acolo. Îl voi sfinți”

- Advertisement -

Ierarhul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, IPS Calinic, a făcut respectivele precizări în urma unei interpelări primite de la enoriaș, care a scos la iveală, de fapt, o nedumerire exprimată de numeroase persoane în spațiul public.

„Cum puteți accepta sfințirea cazinoului din Vatra Dornei? Creștinii se smintesc să vă vadă acolo! Nu credeți că e împotriva credinței să acceptăm jocurile de noroc, care este de la diavol?”, a scris enoriașul pe site-ul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, în secțiunea specială de dialog cu Înaltpreasfințitul Calinic.

Ierarhul  a răspuns personal solicitării și a precizat că această clădire va funcționa drept centru muzeal multicultural, deci nu va avea o destinație legată de jocuri de noroc. De asemenea, IPS Calinic a menționat că imobilul nu a fost niciodată folosit drept cazinou, deși numele sugerează asta…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/ierarh-ortodox-despre-sfintirea-cazinoului-din-2317287.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.