spot_img
14.4 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

VIDEO | POLITICIANUL GOLAN: Dan Marian, gesturi obscene pe holul Judecătoriei Vaslui

- Advertisement -

ADEVĂRATA FAȚĂ… După 20 de ani de politică în județul Vaslui, vicepreședintele CJ Vaslui, Dan Marian, n-a învățat încă nimic despre regulile elementare de comportament în societate. Cel mai bun exemplu pentru această afirmație este reacția pe care a avut-o ieri pe holul Judecătoriei din Vaslui. Vice-președintele Dan Marian a venit cu un argument suprem, ca răspuns probabil, la materialele recente publicate de ziarul Vremea Nouă. Acesta le-a arătat jurnaliștilor, în cel mai golănesc și elocvent mod, degetul mijlociu! Astfel, am înțeles și noi de ce Dan Marian are șanse mari să devină pesedist cu acte: se potrivește profilului!

Când adevărul deranjează, argumentele dispar și apare adevărata natură a omului. Timp de peste 20 de ani, Dan Marian a pozat în omul corect care a intrat în politică doar pentru a face viața mai bună vasluienilor. Fără niciun interes personal, doar din dragoste de semeni! Îl puteți admira astăzi pe adevăratul Dan Marian. Este cel din poză cu degetul mijlociu, atât de viril ridicat! Acesta este răspunsul și argumentul lui Dan Marian. El este fostul deputat de Vaslui și actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Vaslui, un domn onorabil care muncește zilnic pentru interesele vasluienilor. El este reprezentantul vasluienilor!

CITESTE SI: AUDIO | Fiul lui Dan Marian, amendat din nou de Poliție. Vicepreședintele CJ Vaslui, atac suburban la adresa redactorilor VRN: “Te-am sunat să te iau anticipat la p**ă!”

Prins în faptă ilegală

Reacția golănească a vicepreședintelui Dan Marian a apărut într-un context sensibil. Acesta se afla pe holul Judecătoriei Vaslui pentru a participa la un termen într-un proces cu jurnaliștii de la Vremea Nouă în care Dan Marian și soția s-au constituit drept “parte vătămătă”, adică reclamanți. Pentru a dovedi vătămarea dureroasă pricinuită de articolele acestui ziar, Dan Marian a adus un prieten de familie pentru a demonstra cât de grav a fost afectat de materialele apărute. În principiu, martorul adus trebuia să vină și să declare, sub jurământ, cum a perceput durerea familiei Marian. Se pare însă că acesta nu era la curent cu această mare durere, așa că Dan Marian îi explica martorului, cu câteva minute înainte de ședință, care sunt durerile familiale. Probabil Dan Marian nu știe, dar influențarea unui martor și indicarea declarațiilor este ilegală. Doar din acest motiv, jurnaliștii au ținut să imortalizeze acest moment prețios. Fiind o doamnă foarte atentă și orientată, soția lui Dan Marian l-a avertizat pe acesta că este filmat. În acest moment, fostul liberal, pedelist, alderist și viitor pesedist (cu voia Domnului Ciolacu!) a renăscut și s-a trezit la viața reală, de după blocurile gri. Și-a arătat degetul problemă ca un simbol etern a aceea ce este el în comparație cu toți fraierii din Vaslui. Pentru un plus de elocvență, acesta a apelat și la cuvinte de forță, gen „nesimțit” sau „data viitoare”… Pentru conformitate, ținem să amintim că este perfect legal ca ziariștii să fotografieze sau să filmeze pe holul Judecătoriei Vaslui, cu atât mai mult cu cât persoana filmată este o persoană publică. Nu este legal, însă, să influențezi martorii!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

10 COMENTARII

  1. Cumva în timpul serviciului, nu? Sau o fi liber.. Ma refer la concediu… Se observă ca rămâne peștele în locul lui sau cum s ar zice… Parchează în fiecare zi mașina lui Lili de la Falciu pe locul președintelui…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.