spot_img
7.7 C
Vaslui
26-oct.-2024
spot_img

Noi locuri de parcare în municipiul Vaslui

- Advertisement -

INVESTIȚIE… O nouă parcare va fi amenajată în municipiul Vaslui. Aceasta va avea aproximativ 20 de locuri și va fi construită într-o zonă în care erau foarte multe solicitări din partea locatarilor.

Parcarea cu pricina va fi amenajată pe strada Mareșal Constantin Prezan, în spatele blocului 112. Vorbim de un spațiu pe care vasluienii îl folosesc deja ca parcare, unde cresc bălării și unde se înmulțesc. Cel puțin asta reiese din studiul de fezabilitate, care arată necesitatea unei astfel de investiții. Potrivit acestui document, “circulația pe strada Mareșal Constantin Prezan se realizează în condiții dificile deoarece aproape tot timpul o bandă de circulație este ocupată de mașinile parcate. Zona reprezintă un adevărat focar de infecție, este plină de bălării și este un loc propice pentru dezvoltarea rozătoarelor”. Mai trebuie spus că pe strada respectivă se află zeci de spații comerciale, o școală gimnazială, o biserică, precum și fabrica Confecții SA. Prin amenajarea parcării respective, este propusă regenerarea urbană a zonei prin realizarea unei canalizări pluviale, amenajarea de spații verzi și de locuri de parcare. Valoarea totală a lucrării, conform Devizului general, este de 641.287 lei, cu TVA, din care Construcție plus Montaj 483.153 lei. Proiectul de hotărâre privind amenajarea acestei parcări va fi suspus votului consilierilor locali, în ședința de azi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Mare fâș într-un oraș sufocat de mașini. Dacă are sânge în pla demolează toate garajele de pe spațiul public vrei garaj stai la curte , ridica toate rablele de pe spațiul public care nu circula, identifica toate maidanele pline de boscheți și face parcări ori locuri de joaca.

  2. sa faca parcare cu plata in locul fostului cinematograf Modern ,unde cresc copaci pe cladirea aia ,,da Paval e preocupat sa puna panselute si sa faca hore si targuri bagamiasi pula in gatu lui de betiv

  3. sunt o gramada de locuri libere in zona traian printre blocuri unde se ar putea face parcaru pt +100 de masini, macar ma bucur ca o sa interzica toate parcarile pe strada traian.

  4. Încă o realizare de succes a primăriei! De unde noi locuri de parcare dacă sunt aceleași? Dacă tragi niste linii pe o stradă asta nu înseamnă că ai creat noi locuri de parcare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.