spot_img
16.5 C
Vaslui
26-oct.-2024
spot_img

Sindicaliștii din Poliție îi bat obrazul lui Bode. Imaginea polițistului tăiat pe față, arătată public

- Advertisement -

În urmă cu o săptămână, în comuna suceveană Bosanci, un fost militar înarmat cu două cuțite atacă polițiștii sosiți la fața locului și își ucide bunicul, totul petrecându-se fulgerător, în câteva secunde. Colegii mei fac uz de armamentul din dotare, iar criminalul este imobilizat.

Nu vreau să analizez elementele de detaliu ale evenimentului, acestea făcând parte din ancheta procurorului criminalist care instrumentează cauza.

Ce vreau să aduc în atenție este un obraz. Așa arată obrazul tânărului polițist care a fost victima infracțiunii de ultraj, atacatorul tăindu-l cu un cuțit înainte de a-și duce la bun sfârșit planul, acela de a-și ucide bunicul.

Așa arată obrazul unui polițist care până la sfârșitul vieții, când se va privi în oglindă își va aminti că a trecut pe lângă moarte, punându-se în slujba cetățeanului. Dacă nemernicul lovea cu câțiva centimetri mai jos, i-ar fi secționat vena jugulară sau artera carotidă, ceea ce ar fi dus la decesul lui Alex în câteva minute. Și am fi elogiat un erou. Încă unul”, a scris pe pagina sa de Facebook Bogdan Bănică, președinte executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor din România, SNPR DECUS…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/sindicalistii-din-politie-ii-bat-obrazul-lui-bode-2218170.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.