spot_img
12 C
Vaslui
26-oct.-2024
spot_img

Dubă incendiată după un banal incident în trafic: seria de evenimente care a dus la reținerea a doi bărbați la Vatra Dornei

- Advertisement -

O tamponare banală care a avut loc sâmbătă în Vatra Dornei a declanșat o serie de evenimente nefericite care a culminat cu doi bărbați arestați pentru șapte infracțiuni și o dubă incendiată intenționat.

Sâmbătă, în jurul orei 20:30, Poliția Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată cu privire la faptul că un autovehicul a acroșat un autoturism parcat regulamentar pe o stradă din municipiul Vatra Dornei, provocându-i avarii. Polițiștii ajunși la fața locului l-au identificat pe șoferul autoutilitarei drept un bărbat în vârstă de 37 de ani, relatează Agerpres.

Acesta a fost luat în custodie de către autorități și s-a constat că mirosea a alcool, dar bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și prelevarea de probe biologice. Ulterior, s-a constatat că nu avea nici măcar permis de conducere.

Poliţiştii au dispus reţinerea pe baza de ordonanţa pentru 24 de ore a şoferului de 37 ani, acesta fiind introdus în arestul IPJ Suceava. În cazul acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuz recoltare probe biologice de sânge…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/duba-incendiata-dupa-un-banal-incident-in-trafic-2202647.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.