spot_img
10.6 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Poștașii vasluieni vor beneficia de salarii mărite, în funcție de performanțe!

- Advertisement -
REZULTATE… După aproximativ două luni și jumătate de la declanșarea grevei, poștașii beneficiază de majorări la salarii.

BANI… Anunțată chiar de către directorul Companiei, majorarea salariilor angajaților din Poșta Română devine, de la 1 august, o realitate. Majorarea se va face doar pe baza performanțelor. De asemenea, conform declarațiilor directorului “majorările au fost stabilite individual, în funcție de performanță. Este de bun simț ca această abordare socialistă în care dai la toată lumea să nu mai existe”, a spus acesta. În plus, directorii și personalul TESA nu vor beneficia de majorarea salarială. De asemenea, la Vaslui, conform unor surse, de majorarea salarială vor beneficia aproximativ 90% dintre angajați.

Grevele sindicaliștilor din Poșta Română par să dea roade astfel că directorul Companiei a anunțat majorarea salariilor, de la 1 august, cu 10%. La nivelul județului Vaslui, cei din fruntea poștașilor par să fie optimiști chiar dacă, așa cum reiese din discursul directorului Poștei Române, de majoarea de 10 de procente nu vor benefica toți angajații. Sunt excluși directorii de sucursale și personalul TESA. De asemenea, de bani mai mulți la salarii vor benefica doar cei care fac și performanță la locul de muncă. «Nu este un secret că salariile în Poșta Română sunt foarte mici. Mărirea salarială este undeva aproape de 10%. Directorii sau alt personal TESA nu au primit măriri salariale. Nu că nu ar trebui să nu crească salariile pentru toată lumea sau că acești oameni nu ar treubi să primească salarii mai competitive, ci pentru că urgența era mai mare pe teren decât în TESA. Ne dorim să ajungem la salariul mediu din industrie și sper că odată cu modernizare, automatizare, tehnologizare, lucrul acesta să se întâmple treptat. Sunt oameni care muncesc foarte mult la Poșta Română, sunt alții care muncesc mai puțin. Am vrut să ne asiguărm că de acum înainte cine muncește primește și poate să primească mai mult. Avem oficii poștale foarte productive, de 10-20 persoane, care produc pentru Poșta Română cât alte zeci de oficii din țară. E nedrept ca mărirea salarială să fie aceeași și pentru cei care aduc foarte mulți bani pentru Poșta Română și pentru cei care nu fac același lucru. Mi se pare de bun simț ca această abordare socialistă în care dai la toată lumea la fel să nu mai existe în Poșta Română și să răsplătim în funcție de meritocrație pe cei care merită”, a declarat directorul Poștei Române. De asemenea, directorul Poștei Române a vorbit și despre modernizarea oficiilor poștale din țară. În total, la nivel național, au fost achiziționate dotări necesare în valoare totală de 6 milioane de lei. “Sărbătorim 150 de ani de la înființarea Fabricii de Timbre. Este un moment important și încercăm să-l tratăm cu mare importanță. Acest secol și jumătate se datorează în special capacității companiei de a se moderniza. Din fericire, compania este într-un moment ascendent, de revenire, acolo unde îi este locul. Vorbim despre o investiție de peste un milion de euro, cea mai modernă din țară. Am putea spune că este printre puținele mașinării din Europa. Aș vrea să mai transmit un mesaj către angajații Poștei: Poșta Română se însănătoșește. Din fericire, chiar acum, de la 1 august, am reușit să mărim salariile. Este pentru prima oară, în ultimii 15 ani, când facem acest lucru. Luna august este lună de sărbătoare, iar pe 15 august sărbătorim 160 de ani de Poșta Română. Vrem să lansăm un NFT care este un nou trend în lumea poștală”, a mai spus directorul Companiei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Adică, ce performante? Care da grătarul mai bun la șef sau care duce mai rapid corespondenta? Mă lași! Vreau sa vad și eu performanta poștașilor de la la Lipovăț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.