spot_img
16.6 C
Vaslui
19-sept.-2024
spot_img

ETAPÃ CU MULTE DERBY-URI

- Advertisement -

Weekend de foc în “judeteanã”

DUELURI TARI… Etapa a patra a Ligii a IV-a programeazã mai multe meciuri interesante, capete de afis fiind jocurile dintre FCM Husi – Juventus Fãlciu si Smart Negresti – Vitis Suletea. O victorie la Negresti ar mentine trupa lui Ghenghea pe prima treaptã a podiumului.

La sfârsitul acestei sãptãmâni în Liga a IV-a au loc meciurile etapei a IV-a. Dupã ce si-a amânat jocul cu Foresta Zorleni, FCM Husi se pregãteste de un meci important, cel împotriva Fãlciului, echipã care s-a întãrit în aceastã varã cu mai multi jucãtori de la FC Gârceni. Cu doar trei puncte, Juventus vrea sã producã surpriza si sã obtinã un rezultat pozitiv pe terenul Husului. Liderul clasamentului la zi, Vitis Suletea are o misiune grea, la Negresti cu Smart, o altã echipã care vrea sã prindã play-off-ul. Dacã Vitis este singura echipã din campionatul judetean cu maximum de puncte, Smart Negresti are doar trei puncte, dar si un meci mai putin disputat. Tot în etapa de duminicã se vor juca si meciurile dintre Foresta Zorleni – FC Vaslui II Vãleni, Flacãra Murgeni – FC Drânceni si Olimpia Stãnilesti cu AutoRom Pãdureni.

AJF organizeazã cursuri de arbitri

Cei care doresc sã îmbrãtiseze o carierã în arbitraj se pot înscrie la un curs de formare, la sediul AJF din incinta Sãlii Polivalente. Comisia Judeteanã de Arbitri organizeazã un curs de formare, la care sunt asteptati atât bãietii, cât si fetele cu vârsta cuprinsã între 16 si 25 de ani. Primul curs va avea loc, marti, 4 octombrie, de la ora 16.30.

Liga a IV-a, etapa a IV-a:

Smart Negresti – Vitis Suletea

Flacãra Murgeni – FC Drânceni

LPS Vaslui – Multim Perieni

Olimpia Stãnilesti – AutoRom Pãdureni

Foresta Zorleni – FC Vaslui Vãleni

FCM Husi – Juventus Fãlciu

Avântul Zãpodeni stã.

Liga a V-a, etapa a IV-a:

Star Tãtãrãni – Stefan cel Mare

Progresul Gãgesti – Vulturul Bãlteni

Podgoria Oltenesti – Lunca Banului

FC Lipovãt – Dinamic Botesti

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.