spot_img
15.2 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Doi șoferi români de TIR, prinși cu câte 37 de migranți în camion, în aceeași zi, unul la Nădlac, unul în Ungaria

- Advertisement -

Doi șoferi români de TIR au fost arestați în aceeași zi, pentru aceeași infracțiune și același număr de migranți găsiți în camioanele lor, unul la Nădlac, celălalt în Ungaria.

Poliţiştii de frontieră de la Vama Nădlac au descoperit 37 de migranţi din India, Pakistan şi Bangladesh care voiau să treacă ilegal granița și să ajungă în Ungaria. Ei erau ascunşi într-un TIR încărcat cu polistiren, condus de un român, a transmis duminică, 13 februarie, Poliția de Frontieră.

„La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, poliţiştii de frontieră au efectuat controlul asupra unui ansamblu rutier, format din cap tractor și semiremorcă, ambele înmatriculate în România, condus de un cetățean român. Șoferul transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, polistiren pentru o societate comercială din Ungaria”, se arată în comunicatul Poliției de Frontieră.

În urma efectuării controlului TIR-ului, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorcă, în spatele mărfii transportate, 37 de cetăţeni străini, majoritatea solicitanți de azil în România.

Citeşte întreaga ştire: Doi șoferi români de TIR, prinși cu câte 37 de migranți în camion, în aceeași zi, unul la Nădlac, unul în Ungaria

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.