spot_img
10.6 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Mario Fresh, declaraţia momentului: „Te iau de soție”. Reacţia Alexiei Eram este fabuloasă

- Advertisement -

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc. Chiar dacă, nu cu multă vreme în urmă, au apărut zvonuri potrivit cărora cei dpoi s-ar fi despărţit, s-a dovedit că acest lucru a fost fals. Alexia și Mario tocmai s-au întors dintr-o vacanţă petrecută în Dubai şi s-au îmbarcatcu destinaţia Maldive.

Mario Fresh şi Alexia Eram îşi ţin constant fanii la curent cu aventurile lor din vacanţele exotice. Cei care îi urmăresc în online pe cei doi nu au putut, însă, să nu remarce faptul că aceştia au ales aceeași destinație ca și Mira. O bună bucată de vreme s-a speculat că Mira şi Mario ar avea o relaţie, speculaţie alimentată de faptul că artista a postat public o poză în care se sărută cu iubitul Alexiei. Ulterior, s-a dovedit că respectiva poză era doar o tactică de promovare a piesei pe care Mira şi Mario au realizat-o împreună.

Aşa că imediat ce au aflat că Alexia Eram și Mario vor merge în Maldive, fanii au bombardat-o pe Mira cu întrebările legate de o posibilă întâlnire între toți trei. Artista a negat, explicând că sunt pe insule diferite…https://www.romaniatv.net/mario-fresh-declaratia-momentului-te-iau-de-sotie-reactia-alexiei-eram-este-fabuloasa_6231178.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.