spot_img
14.4 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Şofer băut, salvat de poliţişti de la o moarte cruntă. Era captiv în maşina cu care intrase într-un stâlp şi luase foc

- Advertisement -

Un accident de circulaţie, care s-a petrecut în toiul nopţii, putea avea urmări foarte grave, moartea şoferului, dacă doi poliţişti nu s-ar fi aflat exact la locul potrivit.

Un bărbat de 34 de ani, din Piatra Neamţ, a fost salvat de la o moarte sigură de către membrii unui echipaj de poliţie.  Şoferul s-a urcat băut la volan, la un moment dat a pierdut controlul volanului, iar autoturismul s-a tamponat violent cu un stâlp de pe marginea străzii. Din impact, maşina a luat foc, iar conducătorul auto a rămas captiv în interior.

Salvarea lui se datorează prezenţei de spirit a doi poliţişti, care patrulau în zonă, au auzit zgomotul produs de tamponare, reuşind apoi să scoată victima din habitaclu, înainte de a fi prea târziu.  Accidentul a avut loc în noaptea de 8/9 februarie 2022, în jurul orei 00:05, pe bulevardul General Nicolae Dăscălescu.    „

Autoturismul implicat în accident era în flăcări, iar conducătorul acestuia era blocat în interior. Fără să stea pe gânduri, Lucian şi Marius au procedat la evacuarea conducătorului auto şi cu ajutorul a patru extinctoare au limitat incendiul până la sosirea pompierilor“, a transmis Poliţia Neamţ.

Citeste mai mult: adev.ro/r717gs

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.