spot_img
14.4 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

El este îngerul copiilor din localitatea ieşeană Vladomira! Trei minori au fost salvaţi din incendiu de acest bărbat, după ce casa le-a fost cuprinsă de flăcări! UPDATE: Doi dintre ei se află pe masa de operație

- Advertisement -

Localitatea Vladomira, comuna Trifeşti, judeţul Iaşi are un erou. Acest înger al copiilor a salvat astăzi, 9 februarie 2022, trei vieţi. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a intrat fără frică în casa curprinsa de flăcări şi a scos trei minori, până la sosirea pompierilor.

O încăpere şi acoperişul case au fost cuprinse de flăcări. Din fericire, pompierii ieşeni au lichidat incendiul.

UPDATE: În aceste momente cei doi copii care au suferit arsuri pe aproximativ jumătate suprafață corporală se află pe masa de operație. Medicii depun toate eforturile pentru cei doi minori.

„Dr. Susanu, împreună cu toată echipa de medici din cadrul Secției de Chirurgie de la Spitalul Sf. Maria din Iași se află în sala de operație. Echipa este completată de medici de la ATI. Se depun toate eforturile pentru pacienți”, a transmis Alina Belu, managerul Spitalului de Copii „Sf. Maria” din Iași.

Incendiu puternic în localitatea Vladomira. Trei copii rămași blocați, salvați de un bărbat erou

În această dimineaţă a izbucnit un incendiu puternic la o casă din localitatea Vladomira, judeţul Iaşi. În urma apelului la numărul unic de urgenţă 112, la faţa locului s-au deplasat două autospeciale de intervenţie şi stingere, un echipaj de Terapie Intensivă Mobila (TIM) şi un alt echipaj de prim ajutor calificat în cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi, potrivit ISU Iaşi.

În momentul producerii incendiului, trei copii de 3, 4 şi 11 ani se aflau în casă. Părinţii acestora erau plecaţi la un proces şi i-au lăsat pe minori în grija fetei mai mari, de 11 ani…https://www.bzi.ro/el-este-ingerul-copiilor-din-localitatea-ieseana-vladomira-trei-minori-au-fost-salvati-de-acest-barbat-dupa-ce-casa-le-a-fost-cuprinsa-de-flacari-foto-4375250?utm_source=website&utm_medium=breaking

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.