spot_img
16.6 C
Vaslui
19-sept.-2024
spot_img

Surse: Dacian Cioloș își va anunța la ora 18 demisia din funcția de președinte al USR. Cătălin Drulă, posibil președinte interimar

- Advertisement -

Biroul Național USR a respins luni proiectul de reformare a partidului propus de Dacian Cioloș, care urmează să își anunțe în cursul zilei decizia în privința unei eventuale demisii.

ACTUALIZARE 15: 14: Surse apropiate președintelui USR au declarat pentru Digi24.ro că acesta își va anunța demisia în cursul zilei de luni, în cadrul conferinței de presă anunțate pentru ora 18.

Conform statutului USR, funcția de președinte interimar va fi preluată de către vicepreședintele care a obținut cel mai mare număr de voturi la Congres, adică de către Cătălin Drulă. Acesta a declarat vineri seara, într-o emisiune la B1tv, că este pregătit să preia șefia partidului.

ACTUALIZARE 14.07 Proiectul lui Dacian Cioloș a fost respins cu 14 voturi la 11 în ședința Biroului Național.

Președintele partidului urmează să anunțe în cursul zilei de luni decizia sa în privința unei eventuale demisii. La ora 18.00, el va susține o conferință de presă la sediul partidului…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/politica/dacian-ciolos-cu-demisia-pe-masa-sedinta-decisiva-la-usr-1829411

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.